Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mara

Descriere

Hotel Mara ***

Hotelul Mara din statiunea montana Sinaia beneficiaza de o locatie linistita pe un deal, inconjurat de padure si munti. Acesta ofera acces gratuit la o piscina acoperita partial, la sauna si la cada cu hidromasaj, precum si acces WiFi gratuit disponibil in intreaga cladire.
Toate camerele de la Hotelul Mara au zona de relaxare, TV, minibar, baie privata cu o cada si uscator de par, precum si balcon cu vedere la munte.
Oaspetii pot lua masa la restaurantul a la carte Mountain View sau pot savura bauturi la barul hotelului. Alte facilitati ale Hotelului Mara includ o sala de fitness, receptie cu program nonstop, 10 sali de conferinte pentru evenimente corporatiste si parcare privata gratuita.
Centrul statiunii Sinaia, gara si telecabina catre Cota 2000 sunt situate la 4 km. Cele mai apropiate magazine si restaurante se gasesc la 300 de metri. Manastirea Sinaia se afla la 4 km de proprietate, iar Castelul Peles este la 6 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.