Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REX

   Sighisoara, Romania

Descriere

Hotel Restaurant Rex ***

Localizare unitate: Hotelul Rex este amplasat la 10 minute de centrul comercial si istoric al orasului medieval Sighisoara, intr-o zona linistita, ferita de agitatia specifica traficului citadin, peste drum de hipermarketul Kaufland si de OMW.

Cazare: Renovat in anul 2010, hotelul Rex dispune de o capacitate de 60 de locuri de cazare in 28 de camere duble sau single si 2 apartamente, toate camerele fiind dotate cu mobilier modern si facilitati la standarde de 3 stele: baie proprie cu cada si uscator, televizor, telefon, incalzire centralizata, minibar, internet.

Restaurantul: Detine o capacitate de 120 de locuri si vine in intampinarea preferintelor culinare ale tuturor turistilor printr-un sortiment bogat si rafinat de specialitati cu specific romanesc si greco-mediteraneean. Toti clientii hotelului pot beneficia de urmatoarele servicii: mic dejun inclus, room service, diverse activitati de entertainment (ATV, offroad, biciclete), seif, spalatorie, asistenta medicala, parcare supravegheata, trezirea la cerere, servicii postale, inchirieri auto, servicii comisionar curier, concierge si alte servicii speciale la cerere.

Servicii de masa: Mic dejun
-Pranz: 11 EUR
-Cina: 10 EUR

Pentru grupurile de peste 15 camere se ofera 50% reducere la cazare,pentru ghid si sofer.
Preturile nu includ taxa locala hoteliera.

Tarifele sunt valabile exceptand perioadele de desfasurare a Festivalului Medieval, a Revelionului si a sarbatorilor legale

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.