Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Imparatul Romanilor

Descriere

Imparatul Romanilor ***

Datand din secolul al XVI-lea, Imparatul Romanilor impresioneaza prin arhitectura sa sofisticata si interioarele sale elegante. Situat in centrul istoric al Sibiului, este dotat cu o piscina interioara, sauna si sala de gimnastica. In zona holului se ofera acces Wi-Fi gratuit.
Camerele sunt decorate elegant si au TV prin cablu. Fiecare camera are minibar si baie privata. Proprietatea a gazduit multe personalitati bine-cunoscute de-a lungul secolelor, inclusiv pe Imparatului Iosif al II-lea.
Oaspetii Hotelul Imparatul Romanilor pot gusta preparate culinare din bucataria traditionala romaneasca la restaurantul spatios al hotelului, care are un acoperis culisant. Este disponibil si room service.
Hotelul Imparatul Romanilor este situat la 170 de metri de Muzeul National Brukenthal si 500 de metri de Muzeul de Istorie Naturala. Acesta este inconjurat de multe magazine, restaurante si cafenele.

Tarifele sunt exprimate in EUR/camera/noapte si includ micul dejun,TVA si taxa locala
+ Acces gratuit la centrul SPA

Facilitati copii:
copiii insotiti, in varsta de pana la 7 ani, beneficiaza de cazare gratuita, daca nu se solicita pat separat.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati agentia de turism
PACHET REVELION 20217 INCLUDE:-3,4 nopti cazare-30.12.2016-02.01.2017/29.12.2016-02.01.2017;-mic dejun;-cina;-cina festiva de Revelion.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.