Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNSET RESORT


Descriere

Localizare: luxosul complex de 5* consta in 5 aparthoteluri si 6 vile delux, pe o suprafata de 115 000mp si este chiar pe plaja statiunii Pomorie.


Facilitati complex: deschis in 2007 complexul are: 4 piscine exterioare, 2 baruri la piscina - pe o suprafata mai mare de 3500 mp.



Aparthotel Alpha:

Aparthotel Alpha are 7 etaje si este in partea de nord vest a complexului si dispune de lobby bar, receptie, 2 lifturi, restaurant Grill House cu terasa in aer liber, parcare subterana, cazare in apartamente cu unul si 2 dormitoare.



Aparthotel Beta

Beta are 6 etaje si este tot in partea de nord-vest a complexului,dispune de lobby bar, receptie, 2 lifturi, restaurant "Briliant" cu terasa in aer liber, bar de seara, parcare subterana, cazare in apartamente cu cunul si 2 dormitoare.



Aparthotel Sigma

- acesta este cel mai mare dintre toate, pe o arie de cca 50 000mp si consta in 13 etaje, situat chiar in mijlocul complexului. Dispune de: lobby bar cu receptie, 6 lifturi, lobby bar, 2 restaurante ce servesc mese tip bufet: Smaragd si Sapphire cub terase in aer liber, restaurant frantuzesc a la carte, salon de infrumusetare, magazine, sala de fitness, piscina interioara ( bazin semiolimpic), centrau SPA & welness, Vitamin bar, bowling si biliard, sala de conferinta (80 locuri ), cazare in apartamente cu unul, doua si trei dormitoare.





Aparthotel Delta - are 6 egtaje si este in partea nord-estica a complexului si are 2 cladiri, ambele cu receptie si lobby bar, cate 2 lifturi, un lobby bar cu terasa, restaurant astiac a la carte, magazin de patiserie vieneza, restaurant ce serveste mese tip bufet - Diamond, min club pt copii, sala multifuntionala pentru conferinte ( 500 locuri ), cazare in apartamente cu unul si 2 dormitoare.





Aparthotel Eta - are 8 etaje si este in partea nord-estica a complexului. Dispune de: receptie, 4 lifturi, lobby bar si restaurant italian a la carte cu terasa, cazare in studiouri si apartamente cu unul si doua dormitoare.


A1 – APT cu 1 dormitor: 50 м2, dormitor si living, kitchenette, TV, canapea extensibila, telefon, balcon sau terasa, baie cu dus sau cada, uscator de par, posibilitate inchiriere seif.

Capacitate cazare: 1 adult, maxim 2 adulti si 1 copil.


A2 – APT cu 2 dormitoare: 70 м2, 2 dormitoare (2 paturi suplimentare si 1 pat matrimonial), living, kitchenette, TV, canapea extensibila, telefon, balcon sau terasa, baie cu dus sau cada, uscator de par, posibilitate inchiriere seif.


Servicii contra cost:


Spa centre, restaurantul French, lobby bar; bowling, baby cot (5 EUR/zi); Internet – 1.50 EUR /ora


Capacitate cazare: min 2 adulti + 2 copii (2-14.99 ani); maxim 4 adulti + 1 copil.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.