Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FESTA POMORIE BEACH RESORT


Descriere

LOCALIZARE:pe plaja sudica a statiunii Pomorie.
FACILITATI HOTEL:36 de camere duble, 12 suite, 80 de studiouri si 149 de apartamente ( cu living si dormitor, chicineta ), restaurant principal, restaurant cu specific pescaresc, lobby bar, pool bar, bar pe plaja, centru SPA, sala de fitness, internet, parcare, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrelute la piscina.
FACILITATI CAMERE:camerele dispun de baie cu cada si dus, WC, aer conditionat, mocheta, televizor, telefon, balcon, vedere la mare sau la parc.
GRATUIT: accesul la piscina, sezlonguri si umbrelute la piscina, fitness.
ALL INCLUSIVE:
- mic dejun 07:30 - 10:00;
- pranz 12:30 - 14:00;
- cina 18:30 - 21:00
- o selectie de salate proaspete, feluri principale, fructe de sezon si deserturi, show cooking, bere la draft, vinul casei, sucuri, apa si bauturi calde in timpul meselor.
- odata pe saptamana se organizeaza bufet tematic : mediteraneean, traditional bulgaresc, italian clasic, cina asiatica si bufet sushi.
Snack Bar 10:30 - 11:30 - patiserie, gustari calde si reci, 15:00 - 18:00 - o mare varietate de burgeri, chipsuri, tortilla, sandwichuri, salate de castraveti si morcovi.
Sala de jocuri: mese de poker, biliard, darts, jocuri electronice ( contar cost )
10:00 - 23:00 se servsc bauturi locale bulgaresti alcoolice si non alcoolice, bere la draft, vin rosu si alb, sucuri, ceai, cafea, milk, cappucino, cacao.
Alte Servicii:
- acces internet wireless in zonele comune,
- sport si programe de animatie seara;
- mini club, fitness, piscina exterioara, sezlonguri si umbrelute;
- volei pe plaja.
SERVICII CONTRA COST:
- lobby bar 08:00 - 24:00 toate bauturile din lista de vinuri, lista de cocktailuri si toate bauturile de import alcoolicer si non alcoolice;
- sezlongurile si umbrelutele la plaja;
- seif la receptie;
- spalatorie si curatatorie;
- depozit pentru folosirea prosoapelor la piscina;
- apluri telefonice, bar pe plaja;
- restaurantul pescaresc ' Sunrise ' aflat pe plaja;
- biliard si darts, garaj;
- sauna, baie turceasca, proceduri SPA.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.