Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Botabara Del Mar Boutique

Descriere

Hotel Botabara Del Mar Boutique ***

Oferind o terasa cu vedere la mare si un restaurant, Botabara Del Mar Boutique este situat in Pomorie si langa plaja. In intreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Toate unitatile de cazare ofera aer conditionat si o zona de relaxare cu o canapea si TV cu ecran plat. Unele includ o zona de luat masa sau o terasa. De asemenea, unele unitati de cazare au chicineta cu frigider, cuptor si cuptor cu microunde. Toate unitaeeile de cazare au baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite.
Puteeei savura o bautura la snack barul proprietaeeii. Proprietatea ofera si pranzuri la pachet. La cerere si la un cost suplimentar sunt disponibile servicii de transfer de la/la aeroport.
Proprietatea pune la dispozitie facilitati de sporturi nautice si servicii de inchirieri auto si de biciclete. De asemenea, sunt disponibile activitati precum windsurfing, scufundari si ciclism. Orasul Burgas este la 21 km de Botabara Del Mar Boutique. Aeroportul Burgas este situat la 12 km de proprietate.

Servicii de masa: Mic dejun

Pentru mai multe informatii va rugam contactati agentia de turism.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.