Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Black Sea**

Localizarea unitatii de cazare

Hotelul Black Sea** este situat in zona central-nordica a statiunii Obzor, la circa 200 m. de plaja. Hotelul a fost construit in 2008.
Descrierea unitatii de cazare Hotelul Black Sea** reprezinta o varianta de cazare accesibila din Obzor, avand conditii de cazare moderne si confortabile. Hotelul a fost construit si dat in functiune in 2008.

Conditii de cazare

Hotelul ofera cazare intr-o cladire de 4 etaje, deservite de 1 lift, avand un total de 37 camere duble si 3 apartamente.
Camerele sunt spatioase (23 - 25 mp.) si dispun de aer conditionat individual, TV satelit, minibar, grup sanitar propriu cu dus si uscator de par, seif (contra cost), WiFi (contra cost), balcon, fotoliu extensibil, mocheta.

Servicii de masa:Mic dejun

Facilitati copii:

-infants 0-1,99 beneficiaza de gratuitate; 1 copil 02-11.99 cu 1 adult - 100% ; al 2-lea copil 02-11.99 cu 1 adult in DBL -beneficiaza de gratuitate;
-1 copil 02-11,99 in extra bed - beneficiaza de gratuitate

Servicii si Facilitati

Hotel Hotleul Black Sea 2** dispune de restaurant, birou de schimb valutar, seif la receptie, lobby bar, bar de zi, WiFi in lobby (contra cost), parcare fara paza. Interzis accesul cu animale de companie.
Piscina in aer liber pentru adulti si copii - acces gratuit.

La cerere se poate oferi baby-cot, loc de joaca copii, meniuri pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.