Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALUASUN HELIOS BEACH

Descriere

Hotelul AluaSun Helios Beach ⭐⭐⭐, situat ideal în Obzor, Bulgaria, oferă 192 de camere de diferite categorii care se adaptează nevoilor fiecărui client. Este alcătuită din numeroase facilități care completează oferta de agrement, gastronomie, distracție și sport. Oferă diferite opțiuni de cazare adaptate familiilor, cuplurilor și călătorilor solo.

DUBLA XS 2 + 0: Suprafata aproximativa de 18 m2. Camerele duble XS garanteaza relaxare totala si potrivite pentru doi adulti. Acest tip de cameră are două paturi de o persoană (110 x 200 cm), TV prin satelit, telefon, un frigider mic și un seif. Are o baie dotată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă. În plus, în camera dublă vă veți bucura de propriul balcon mobilat cu masă și scaune.
DBL 2 + 1 / 3 + 1: Suprafata aproximativa de 22 m2. Camerele duble cu vedere la parc sunt ideale pentru a găzdui unul până la trei oaspeți. Are două paturi de o persoană (110 x 200 cm) sau un pat dublu și o canapea extensibilă individuală și este dotată cu TV prin satelit, telefon, un frigider mic și seif. Are o baie dotată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă. În plus, în camera dublă vă veți bucura de propriul balcon sau terasă, mobilată cu masă și scaune.
DBL VEDERE la MARE 3 + 0 / 2 + 1: Suprafata aproximativa de 22 m2. Camerele duble cu vedere la mare sunt ideale pentru a găzdui unul până la trei oaspeți - doi adulți și un copil sau trei adulți - și sunt dotate cu două paturi de o persoană (110 x 200 cm) și o canapea extensibilă individuală. Camera este dotată cu TV prin satelit, telefon, un frigider mic și seif. Are o baie dotată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă. În plus, în camera dublă vă veți bucura de propriul balcon sau terasă, mobilată cu masă și scaune, cu vedere la mare.
DBL SUPERIOR 4 + 0 / 3 + 1: Suprafata aproximativa de 28 m2. Camerele duble superioare cu vedere la parc garantează relaxare totală și sunt potrivite pentru familii cu copii sau un grup de prieteni! Au un dormitor mare cu două paturi de o persoană (110 x 200 cm) și o canapea extensibilă dublă, cu TV prin satelit, telefon, un frigider mic și seif. Are o baie spațioasă dotată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă. În plus, în camera dublă vă veți bucura de propriul balcon sau terasă mobilată cu masă și scaune. Locul perfect pentru a vă relaxa citind o carte sau discutând.
DBL SUPERIOR VEDERE la MARE 3 + 0 / 2 + 2: Suprafata aproximativa de 28 m2. Camerele duble superioare cu vedere la mare garantează relaxare totală. Au un dormitor mare cu două paturi de o persoană (110 x 200 cm) și o canapea extensibilă dublă, cu TV prin satelit, telefon, un frigider mic și un seif. Fiecare cameră are o baie spațioasă dotată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă. În plus, în camera dublă vă veți bucura de propriul balcon sau terasă mobilată cu masă și scaune. Locul perfect pentru a vă relaxa citind o carte sau discutând, bucurându-vă de priveliștea fascinantă la mare.
CAMERA DE FAMILIE 3 + 0 / 2 + 2: Suprafata aproximativa de 32 m2. Camerele de familie sunt o alegere bună pentru a vă bucura de o vacanță plăcută alături de cei dragi și sunt potrivite pentru doi adulți și doi copii sau trei adulți și un copil, oferă un dormitor dublu și un living cu o canapea extensibilă pentru două persoane și o cameră dublă. dormitor, o terasă spațioasă, TV prin satelit, seif, un frigider mic și telefon. Are o baie dotată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă. Balconul sau terasa cu masa si scaune completeaza dotarea acestei camere, conceputa cu gandul la familii.
Camera DE FAMILIE VEDERE la MARE 3 + 0 / 2 + 2: Suprafata aproximativa de 32 m2. Camerele de familie cu vedere la mare sunt o alternativă diferită pentru a vă bucura de spațiu și liniște. Au un dormitor dublu și un living cu o canapea extensibilă pentru doi oaspeți și un dormitor dublu, o terasă spațioasă, TV prin satelit, seif, un frigider mic și telefon. Are o baie dotată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă. Balconul sau terasa cu masă și scaune cu vedere la mare.
GARSONIERĂ 5 + 0 / 4 + 2: Suprafață aproximativă de 40 m2. Acest tip de cameră oferă o opțiune spațioasă și extrem de convenabilă pentru familiile cu copii sau oaspeții care doresc mai mult spațiu. Sunt potrivite pentru patru adulți și doi copii sau cinci adulți. Această cameră este o locație mare pe două etaje, primul etaj cu două paturi normale și două canapele extensibile individuale, iar la etajul al doilea două paturi normale și o baie cu duș. Toate camerele sunt situate la etajul 2 și au vedere la parc. În cameră, veți găsi, de asemenea, telefon, TV prin satelit și mini-frigider. Are o baie spațioasă dotată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă și un balcon sau o terasă enormă mobilată cu masă și scaune.

Pătuțul de copii este oferit gratuit la cerere prealabilă.
Animalele de companie nu sunt permise.
Există camere adaptate pentru persoanele cu dizabilități, dar nu există un restaurant potrivit pentru acestea. Hotelul nu este potrivit pentru persoane cu handicap.

Hotelul AluaSun Helios Beach dispune de numeroase facilitati care completeaza oferta de agrement, gastronomie, distractie si sport. Wi-Fi de mare viteză permite oaspeților să rămână conectați cu cea mai bună calitate a internetului și semnal. Distractia continua cu o piscina in aer liber, care are si o zona adaptata pentru copii, si o sala de fitness completa pentru ca tu sa nu te opresti sa te mentii in forma. Hotelul dispune de 3 restaurante si 2 baruri astfel incat va puteti bucura de o oferta gastronomica completa si variata in timpul vacantei dumneavoastra. În plus, pentru cei mici, Clubul Astro le va oferi momente magice cu activități și jocuri care au fost special concepute pentru ei.
Sport și SPA: divertisment în timpul zilei și seara, spectacole și spectacole de muzică live, aerobic și Aqua Gym, jocuri, Astro Miniclub pentru divertisment pentru copii, loc de joacă pentru copii, scenă de divertisment, biliard (se poate aplica taxă suplimentară), darts, activități sportive acvatice (contra cost) se poate aplica), zona de wellness (se poate aplica taxă suplimentară, tratamentele și zona de wellness sunt situate în hotelul Alua Helios Bay).


ALL INCLUSIVE pentru ALUASUN HELIOS BEACH *** pentru sezonul de vară 2023 INCLUDE:

RESTAURANTE:
Terra Café:
Mic dejun: 7:30 – 10:00 h
Prânz: 12:30 – 14:30 h
Cina: 18:30 – 21:00
*Bufet internațional servit pe o terasă frumoasă, cu opțiuni nesfârșite de calitate și bucătărie deschisă priceput. Selecție de preparate sănătoase și vegetariene disponibile. Cod vestimentar: Casual
Kentia Pool Club: 11:00 - 17:00
* Bufet și mâncare ușoară pentru prânz pentru a vă bucura de interior și în aer liber în timp ce faceți plajă. Varietate de băuturi și cocktailuri. Cod vestimentar: Casual
Emona:
Cina: 18:30 – 21:00 - Restaurant à la carte cu specialități locale.
*Bucătărie tradițională bulgară. Sunt necesare rezervări în avans. Cod vestimentar: formal.

BARURI:
Bar Bonito Dry and Wet: 10:00 - 18:00 - Băuturi, cocktailuri, cafea și ceai lângă piscină. Cod vestimentar: Casual
Agua Bar: 17:00 – 23:00 h - Lobby bar ideal pentru a savura o cafea, băutura preferată sau cel mai sofisticat dintre cocktailurile noastre. Cod vestimentar: Casual
*Orele pot varia în funcție de sezon și de ocupare. Deschiderea restaurantelor și barurilor se poate face pe bază de rotație.

Pachetul all-inclusive începe cu o cină în ziua sosirii și se termină cu un mic dejun în data plecării.
Ora de check-in: după ora 15:00
Ora de check-out: până la ora 11:00

Sport și divertisment - gratuit:
Sezlonguri si umbrele de soare in jurul zonei piscinei
Wi-Fi gratuit în întreaga stațiune
Piscina exterioara cu sectiune pentru copii
sala
Aerobic
Aqua Gym
Scena de divertisment

Pentru copii:
Astro Club este clubul pentru copii al Alua Hotels & Resorts și face parte din mini-cluburile pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani. Acest lucru asigură cea mai bună îngrijire și programare a activităților adecvate vârstei. Astro Family garanteaza momente magice pline de activitati si jocuri special concepute pentru copii. Clubul nostru Astro este cu siguranță un favorit printre cei mai tineri oaspeți ai noștri. Echipa noastră de divertisment calificată a dezvoltat un program complet de activități; de la pictura pe față la cânt, dans și jocuri de apă, copiii se distrează de minune. În plus, copiii se pot bucura și de un loc de joacă în aer liber complet echipat. Pe scurt, locul ideal pentru a te distra in fiecare zi de dimineata pana seara.
Loc de joaca pentru copii
Piscina exterioara cu sectiune pentru copii
Pătuțul de copii este oferit gratuit la cerere prealabilă.

Servicii contra plată suplimentară:
Sezlonguri si umbrele de soare pe plaja – contra cost
Serviciu de spălătorie
Servicii medicale
Închiriază o mașină
Masaje si tratamente
Activități de sporturi acvatice
Biliard
Seif în cameră

Parcare: publică, nepăzită, 10 BGN pe zi. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica prețul parcării în orice moment.

**În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.