Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTORIA Hotel

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere

LOCALIZARE: Hotel Astoria 4* (Ex. Riu Astoria) - Nisipurile de Aur este situat in partea centrala a statiunii Nisipurile de Aur, la doar 20 m de plaja.

FACILITATI HOTEL: Hotelul a fost complet renovat in 2010. Hotelul are 10 etaje are aer conditionat centralizat, receptie, lift, birou de schimb valutar, restaurant, lobby bar, biliard, rent a car, mini market, sala conferinte, servicii de spalatorie si calcatorie, centru medical.
REGIMUL DE MASA: Demipensiune, All Inclusive Light. All Inclusive Light Mic dejun (07.30 - 10.00), pranz (12.00-14.00) si cina (18.30 - 21.00) tip bufet. Gustare dupa-amiaza cu cafea, ceai si dulciuri (15.00 - 17.00). Bauturi racoritoare (cola, apa, suc), bere si vin in timpul mesei de pranz si cinei, de la ora 11.00 pana la 22.30 in lobby bar. Seri tematice - de 2 ori pe saptamana. Cazare: 60 de camere duble (maxim 2 +1) si 20 apartamente (max 2 +2). Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat, TV prin satelit, telefon direct, mini-bar, balcon, dus / cada de baie in apartamente / si uscator de par in fiecare baie.

SPORT & DIVERTISMENT:
Gratuit: Pentru oaspetii AI light - 2 sezlonguri si 1 umbrela pe plaja pentru fiecare camera.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: Parcarea este disponibila la hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.