Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Doina


Descriere


Descriere generala: Complexul DOINA surprinde printr-un interior elegant si o excelenta baza de tratament - Policlinica Doina.


Localizare: Hotel Doina este usor accesibil, fiind situat in zona centrala a statiunii Neptun, la 100 m de gara si 300m de plaja.


Dotari generale: Hotelul este dotat cu parcare proprie-pazita, , restaurant, bar de zi, farmacie, acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare,schimb valutar, 4 sali de conferinta, piscina interioara .


Dotari camere: Hotelul are o capacitate de 320 de camere dispuse astfel:51 single, 243 duble din care 4 pentru persoane cu dizabilitati si 26 apartamente.Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, TV, minibar, baie cu dus, telefon, balcon(camerele de la etaj)

Serviciile de masa: Se acorda in restaurantul propriu mic dejun bufet suedez si mesele principale –meniu fix cu 3 variante,la alegere.


Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita -cu apa de mare, baza tratament.


Tratament: Tratament balnear la Clinica Doina:electroterapie, kinetoterapie si hidroterapie, inhalatii si aerosoli, impachetari cu namol cald, gimnastica, masaj, geriatrie - pentru: boli reumatismale degenerative, reumatismale inflamatorii,boli diartritice, stari posttraumatismale, boli ale sistemului nervos periferic,dereglari endocrine, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura. Tratamente pentru intretinere si frumusete.


Distractie: club de animatie.


Accesul cu animale este interzis.


Facilitati copii:


- Copiii cu varsta intre 0- 12 ani(maxim 2 copii) beneficiaza de gratuitate la cazare,in camera cu parintii, fara pat suplimentar; Serviciile de masa se platesc integral.


- Pentru cei care solicita pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc. Serviciile de masa se achita integral .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.