Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cheile Gradistei - Hotel Gradistea

   Moeciu De Jos, Romania

Descriere

Gradistea ***
Localizare unitate: Hotel Gradistea este situat in apropiere de partia de ski, la 200 de metri si ofera o panorama superba asupra muntilor dar si asupra Branului de aici putand vedea Castelul Lui Dracula si la doar 8 minute de mers cu masina fata de Adventure Park.
Cazare: Hotel Gradistea are o capacitate de 90 de locuri de cazare, dispuse in 35 camere duble si 5 garsoniere, dintre care 18 camere duble cu pat matrimonial, 17 camere duble twin, cu paturi separate, iar garsonierele au in componenta sa un pat matrimonial si o canapea extensibila.
Facilitati camere: Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, uscator de par, minibar, TV LED, balcon. De asemenea, hotelul mai pune la dispozitia turistilor sai: living cu bar si terasa pentru siesta si pauza de fumat, piscina interioara, atmosfera agreabila, ferestre luminoase, terasa pentru baile de soare, jacuzzi si sauna uscata.
Locatia dispune de o sala sa conferinte, cu o capacitate de 45-50 persone, dotata cu tot echipamentul necesar desfasurarii evenimentelor de tip corporate. Restaurantul complexului este amenajat in stil rustic si are o capacitate de pana la 400 de locuri. Acesta ofera un cadru perfect pentru gustarea din platourile cu mancare traditionala romaneasca sau pentru savurarea unui vin fiert.
Restaurantul are o capacitate de aproximativ 450 locuri. Pentru masa preturile aproximative sunt: -Dejun -60 ~ 80 lei /pers-Cina - 60 ~ 85 lei /pers-Cina festiva - 85 ~ 125 lei /pers
In tariful de cazare este inclus micul dejun.Tariful camerei triple, garsonierei sau apartamentului include micul dejun pentru 2 persoane. In cazul in care se cazeaza 3 sau 4 persoane se achita supliment de mic dejun 25 lei/persoana/zi.
In complex Cheile Gradistei Moieciu va oferim urmatoarele servicii de agrement:-Centrul spa( piscina, jacuzzi, sauna): 30 lei/ adult/ zi si 15,00 lei/ copil/ zi;-Masaj de relaxare : 70 lei + TVA/sedinta, Maseur: Kinga Szavui;-tour off road cu masini Suzuki Jimny sau Land Rover: 390 lei + TVA/masina/tur intre 2 si 2 ore jumatate ( intr-o masina pot merge 4 sau 5 persoane iar turul se face cu insotitor cu o alta masina si asistenta tehnica)-teren tenis: 20 lei/ora+ 12,50 lei/racheta tenis/ora;- teren volei sau miniteren fotbal - gratuit;-Biciclete : 50 lei/ zi sau 30 lei ae zi sau 10 lei/ora;- Drumetii :50 Euro/grup 10-15 pers , drumetie in zona 2 - 4 ore;- Partie ski alpin, nivel incepatori: abonament teleschi: Jumatate de zi (intre orele 11.00 - 13.30 sau 13:30 - 15:30 - 30 lei) si Pentru o zi intreaga ( intre orele 11:00 - 15:30) - 50 lei/ persoana adulta/ zi.-Patinoar de agrement cu inghetare naturala: 20 lei/ adult/ ora sau 15 lei/ copil/ ora cu echipament inchiriat de la noi si 10 lei/ adult sau copil/ ora cu echipament propriu;-pub: - bauturi, billiard 20 lei/ora , darts 9 lei/ora, ping pong 12 lei/ora;-Cost DJ: 1.200 lei + TVA /seara fara karaoke sau 1.400 lei + TVA/seara cu karaoke;- Loc de joaca pentru copii - gratuit.

PACHET CRACIUN 2016 INCLUDE:-cazare 3 nopti;-mic dejun;-masa festiva de Craciun.

PACHET REVELION 2017 INCLUDE:-cazare 3,4 sau 5 nopti;-mic dejun pentru 2 persoane(3 persoane in camera tripla);-masa festiva de Revelion pentru 2 persoane (3persoane in camera tripla);-gratuit cazare si masa pentru copii cu varsta 0-4 ani (exceptie masa festiva de Revelion).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.