Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la 95 km de aeroportul orasului Dalaman, la 7 km de centrul orasului Marmaris, in centrul orasului Icmeler, la 40m de plaja..
Hotelul se adreseaza exclusiv adultilor si nu sunt acceptati copiii sub 14 ani.CAMERE: Hotelul dispune de 93 deluxe room (vedere la mare / vedere la gradina, max. 2 pers.).
Facilitati camere: A/C, TV satelit, mini bar (se completeaza in fiecare zi cu apa), baie cu dus, uscator de par, telefon, safe, fierbator electric ceai/cafea, internet wi-fi gratuit, balcon. FACILITATI:1 restaurant principal, 2 baruri, 1 restaurant a la carte, 1 piscina exterioara, coafor, spalatorie, 1 sala de conferinte, internet wi-fi gratuit.ACTIVITATI:Gratuit - sauna, baie turceasca, sala de fitness, tenis de masa, masa de fotbal. Contra cost - masaj, biliard.PLAJA:Plaja privata, nisip/pietris. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja - gratuit. Bar pe plaja: gratuit - bauturi racoritoare intre orele 11.00-17.00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie