Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Voila - Caraiman

Descriere


Profil: Recomandat pentru odihna / relaxare sau familiilor cu copii


Situare: Este amplasat In nordul statiunii, chiar pe malul lacului Siutghiol, oferind o priveliste superba catre acesta.


Camerele: Hotel ,,Voila' Mamaia are o capacitate de 200 de camere. Unitatea este compusa din doua corpuri de cladire situate foarte aproape, clasificate la 3 stele. Ambele corpuri ale complexului ofera 11 sali de conferinta. Complexul are in dotare: 42 de camere 2 paturi, 104 de camere cu pat matrimonial, 36 de camere cu pat matrimonial (cu vedere la lac), 45 apartamente cu pat matrimonial. Toate au in dotare baie proprie, minibar, aer conditionat si TV. De asemenea, exista camere pentru pastrarea In siguranta a bagajelor. Unele camere din cele doua cladiri ale hotelului comunica intre ele, fiind ideale pentru familiile aflate in vacanta.


Restaurant: Oaspetii hotelului au la dispozitie un restaurant cu linie de autoservire sau à la carte, cu o capacitate totala de 400 locuri.


Servicii gratuite: parcare, piscina, informatii turistice, loc de joaca pentru copii


Servicii cu plata: masaj, servicii de calcatorie - spalatorie


Facilitati copii: Copiii cu varsta pana in 7 ani au gratuitate la cazare si masa. Cei intre 7 si 12 ani achita 30% dintr-un loc, fara pat suplimentar, si micul dejun este gratuit. Copiii peste 12 ani achita cazarea si masa integral.


Accesul cu animale: Este permis, cu achitarea unei taxe de 30 lei / zi, la receptia hotelului.


Atractii in zona: Club ,,Kudo', Aqua Magic, Club ,,Ego', Delfinariu Constanta, Cazino Constanta, Club ,,Fratelli', Club ,,Le Gaga'


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.