Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KASTRO MAISTRO

   Agios Ioannis, Grecia


Descriere

Descriere:

Proiectat atat pentru turisti cat si pentru calatorii de afaceri, Kastro Maistro Hotel este situat ideal in Agios Ioannis fiind una dintre cele mai populare locatii din oras. De aici, oaspetii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oras plin de viata are de oferit. Cu locatipropice, hotelul ofera acces facil la destinatiile de neratat ale orasului.

Kastro Maistro Hotel ofera servicii impecabile si toate dotarile esentiale pentru a inviora turistii.

Acest hotel ofera numeroase facilitati in incinta pentru a satisface si cei mai exigenti oaspeti.



Localizare:

Grupul de apartamente recent construit, Kastro Maistro, se afla in zona Ai Giannis, la 1,5 km de orasul Lefkada si la 600 m de fascinanta plaja Ai Giannis, care se intinde 3 km in jurul golfului.



Facilitati hotel:

Piscina, bar la piscina, gradina, internet wireless in zonele publice, gratar, parcare, receptie, teren de joaca pentru copii.



Dotari camera:

Toate camerele de oaspeti dispun de facilitati moderne pentru a asigura un sentiment de confort de neegalat. Apartamentele Maistro Kastro sunt situate la poalele muntelui si toate apartamentele au o vedere panoramica la mare. Camerele au bucatarie, baie, aer conditionat, TV prin satelit, balcon.



http://www.maistro.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.