Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Foarte bine 7.5 Booking.com Hotelul se afla langa o plaja cu nisip, in Akti Koviou, intr-o gradina plina de verdeata. Hotelul este alegerea ideala pentru familii cu copii sau pentru cei care isi doresc o vacanta relaxanta la malul marii. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Hotelul se afla langa o plaja cu nisip, in Akti Koviou, intr-o gradina plina de verdeata. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt gratuite. Oraselul cosmopolit Neos Marmaras este la 15 km, iar Nikiti este la 6 km. Aeroportul din Salonic este la 100 km.

Facilitati hotel
Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: sala TV comuna, inchiriere masini, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii, restaurant, acces gratuit la internet WIFI in spatiile publice parcare publica, piscina exterioara, jacuzzi.

Facilitati camere
Toate camerele au TV satelit, telefon, baie cu dus, seif, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat individual, balcon, uscator de haine. Capacitatea maxima a camerei duble este de 3 persoane. Camera cu bunk beds are capacitatea maxima de 2 adulti si 2 copii.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet sau demipensiune - cina meniu. Hotelul are un restaurant, un bar la piscina si un bar pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie