Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Scor Booking.com: 8,3 Foarte bine Hotelul Belo Horizonte este localizat in Skala Fourkas, Halkidiki, in peninsula Kassandra. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

 Hotelul este localizat la o distanta de 89 de km fata de Aeroportul Makedonia din Salonic, in peninsula Kassandra, prima dintre cele trei peninsule din Halkidiki, in apropierea plajei Fourka. Parcul de distractii Marabou este la o distanta de 13,2 km fata de hotel. Aceasta unitate de cazare se afla la o distanta de 103 km fata de centrul orasului Salonic.

Facilitati hotel

La 2 km Skala Fourka este un peisaj magic, unde puteți să vă plimbați și să gustați mâncarea grecească autentică în taverne din jur. De asemenea, în sat există bancomat pentru orice retragere de numerar dorită.
Au terasa si gradina iar accesul la plaja este foarte rapid.
 

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu: Tv, Aer conditionat, Wi-Fi gratis, dus, fehon, dulap pentru haine, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie