Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANTHEMUS SEA BEACH HOTEL


Descriere

Localizare:

Resortul se desfasoara pe un teritoriu de 38.000 mp, intr-un golf pitoresc de-a lungul linistitei coaste Elia din Sithonia, chiar langa o plaja de nisip premiata cu Blue Flag. La 10 km de resort se afla statiunea Nikiti, iar la 6 km pitorescul Neos Marmaras.



Dotari camere:

Hotelul ofera mai multe tipuri de camere printre care si maisonette (cu doua dormitoare separate prin scarita si bai separate), junior suite sau camere duble, toate decorate foarte artistic si dotate cu TV, telefon, telefon, aer conditionat, papuci, uscator de par; toate apartamentele si camerele au o privelista incantatoare fie la mare, fie piscina sau la padurea de pini din apropiere.



Facilitati hotel:

Anthemus Sea Beach Hotel combina traditia cu eleganta si ofera, printre alte facilitati, un restaurant principal, un restaurant a la carte, lounge, bar cu muzica live seara, gradina de pe acoperis, spa de lux oriental, amfiteatru pentru spectacolele de animatie, piscina interioara, piscina exterioara, tenis de masa, biliard, teren de tenis, volei pe plaja.



www.anthemussea.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie