Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANDALUSIA/ATRIUM COMPLEX


Descriere

Localizare: la 10 km nord de statiunea Sunny Beach in complexul Elenite Holiday Vilage, in prima line imediat langa plaja.

Facilitati in complex: Peste 10 restaurante, night club, centru medical, gradinita si loc de joaca pt copii piscina pt copii, Aqua park Atlantida, club de surf, parapanta si Jet Ski, club de echitatie, terenuri de tenis, mini golf, fitness si SPA cu masaj indonezian, baie turceasca si sauna, internet, galerie de arta, amfiteatru, heliport.


Facilitati camera: camerele duble sunt cu mocheta, baie cu cada/dus, dispun de 2 paturi + pat suplimentar ( fotoliu extensibil ), minibar ( gol ), nu au internet in camera, wireless la receptie si lobby - gratuit, seif in camera contra cost : 7 leva/zi; studiourile au 2 incaperi, sunt foarte spatioase dar nu au usa intermediara, o singura baie, canapea extensibila si 2 paturi normale.


Important! Accesul la Aqua park este gratuit pentru toti turistii din statiune insa in incinta acestuia se platsc sezlonguri, umbrelute , bauturi



Info Parking: 10 leva/masina/zi si nu se poate rezerva/garanta din agentie.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.