Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON AL HAMRA BEACH & GOLF RESORT

   Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite


Descriere

Descriere: Acest complex de 5 stele din Ras Al Khaimah are 500 de metri de plaja privata cu nisip si ofera 2 piscine, gradini amenajate intinse si facilitati de sporturi nautice. Camerele sunt luminoase si aerisite si au balcon.
Localizare: Hilton Al Hamra Beach and Golf Resort este situat la doar 40 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Dubai si de centrul orasului Dubai. Zona centrala a orasului Ras Al Khaimah se afla la 15 minute de mers cu masina.
Dotari camere: Camerele de la Hilton Al Hamra Beach and Golf Resort sunt spatioase si includ aer conditionat, lucrari de arta inramate, TV prin satelit si ferestre din podea pana in tavan. Toate au baie privata cu gresie si beneficiaza de room service disponibil nonstop.
Facilitati hotel: Oaspetii pot lua masa la restaurantul Al Shamal, deschis pe toata durata zilei, la restaurantul de pe malul marii Le Chalet, la popularul restaurant libanez Al Jazeera, precum si la Trader Vics Mai Tai Lounge, care ofera cele mai bune delicatese in stilul insulei. Hilton Al Hamra Beach and Golf Resort este situat intre Muntii Hajjar si litoralul din Ras Al Khaimah. Optiunile de petrecere a timpului liber includ centrul Fitness by Hilton, Al Hamra Spa, Scirocco English si clubul de noapte Malibu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.