Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situata in inima Deltei Dunarii, pensiunea Ovidiu are o pozitie favorabila catre cele mai deosebite trasee turistice si de interes din Delta Dunarii si cele mai cautate zone de pescuit.
Cu o experienta de peste 15 ani, pensiunea Ovidiu a gazduit multi oaspeti din intreaga tara cat si din fiecare colt al lumii. Misiunea lor este sa ofere oaspetilor sai experiente de neuitat, confort, relaxare si clipe magice in acest tarm de vis numit Delta Dunarii.


Pensiunea Ovidiu dispune de un numar de 21 camere, avand o capacitate de cazare de 60 persoane. Pune la dispozitia turistilor sai camere duble, triple si family. Fiecare camera dispune de:
**baie propie cu cabina de dus;
**tv;
**aer conditionat;
**birou;
**uscator de par;
**wi-fi gratuit.


Poti descoperi frmusetea Deltei Dunarii prin excursiile organizate de pensiunea Ovidiu catre cele mai deosebite destinatii din zona. Descopera padurile unice in Europa, lacurile si canalele cu fauna si flora deosebita, varsarea Dunarii in Marea Neagra si zonele Deltei pline de farmec si autenticitate.
De asemenea, pensiunea Ovidiu vine in intampinarea pasionatilor de pescuit cu oferte personalizate la pescuitul la rapitor sau pescuitul stationar.


Alte facilitati:
**piscina exterioara;
**ciubare rustice pentru relaxare;
**terasa curte interioara;
**terasa la malul Dunarii

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie