Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKS MINOA PALACE

Descriere

Descriere HOTEL AKS MINOA PALACE:
Hotelul se bucura de avantajul localizarii pe una dintre cele mai frumoase plaje de nisip din insula. Recomandat atat cuplurilor cat si familiilor cu copii.
Tip masa: all inclusive
Localizare HOTEL AKS MINOA PALACE:
Hotelul se afla situat pe plaja, la 5 km de aeroportul din Heraklion si 7 km de centrul orasului Heraklion. Exista o statie de autobuz in fata hotelului.
Plaja:
HOTEL AKS MINOA PALACE este amplasat pe frumoasa plaja de nisip Amnisos amenajata cu sezlonguri si umbrele.
Dotari camere:
HOTEL AKS MINOA PALACE are camere spatioase si luminoase. Toate camerele dispun de aer conditionat, balcon/terasa, acces internet WiFi, televizor, radio, mini bar, uscator de par, seif.
Facilitati HOTEL AKS MINOA PALACE:
Hotelul dispune de restaurant, snack bar, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, piscina, centru fitness, hamam, masaj (cu programare), teren de volei, billiard, tenis de masa, mini market, acces internet WiFi, amfiteatru in aer liber. In 2017 terenurile de tenis nu vor fi disponibile.
Facilitati copii HOTEL AKS MINOA PALACE: piscina, loc de joaca, program de animatie, babysitting (la cerere), meniuri speciale, scaune pentru bebelusi.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Clasificare agentie: 4*
Web site: http://www.akshotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.