Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANTICA DIMORA SUITES


Descriere

Locatie
Centrul orașului Rethymnon, la 75 km de aeroportul internațional "Nikos Kazantzakis" din Heraklion.Clădirea a fost complet renovată în 2010. Hotelul a fost deschis în august 2010.La o distanță de 100-200 metri se află Krini Rimodi, parcul municipal, portul local, castelul venețian Fortezza și plaja cu nisip din Rethymnon. Dimora Antique combină luxul, pacea și ecoul istoriei orașului Rethymno, printre aleile și clădirile tradiționale ale orașului vechi.
Recomandari
Un hotel de lux pentru o evadare romantică în centrul orașului Rethymnon. Conacul vechi al secolului al XIX-lea, care a fost inițial deținut de un oligarh turc, a trecut apoi în posesia lui Joseph Hobity, care a restaurat și menținut stilul arhitectural al acelor timpuri. Acum, hotelul oferă confortul și luxul secolului al XXI-lea în inima orașului Rethymnon. Apartamente confortabile, hamam, piscină sezonieră mică, internet, servicii de inalta calitate.


Descriere camere
Sunt 8 camere în total: Junior Suites Balcony, Junior Suites fără balcon.Facilitati camere: aer condiționat (încălzire / răcire), seif electronic, TV prin satelit, televizor cu plasmă de 32 inch, telefon, internet Wi-Fi gratuit, frigider, cadă jacuzzi sau duș cu hidromasaj, uscător de păr, halate de baie și papuci.Servicii de menaj zilnice al camerelor, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.