Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAN HOTEL BALI


Descriere

Descriere GRAN HOTEL BALI:
Gran Hotel Bali, una dintre cele mai usor de recunoscut cladiri din
statiune, cu o inaltime de 186 de metri (cel mai inalt hotel din
Europa), ofera privelisti uimitoare asupra Marii Mediterane si este
locatia ideala pentru turistii care vor sa se bucure de plaja si soare.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa

Localizare GRAN HOTEL BALI:
Hotelul este situat in zona linistita La Cala din Benidorm, la doar 5 minute de mers pe jos de plaja Poniente (400 metri). Clubul de golf Real de Faula si parcul tematic Terra Mitica se află la 3 km de hotel.

Plaja:
Plaja Poniente este la 5 minute de mers pe jos. Aceasta este plaja cea mai extinsa din statiune cu mai mult de 3 km in lungime, ce transforma zona intr-un loc ideal pentru vacanta.

Dotari camere:
Camerele hotelului Gran Bali sunt spatioase si decorate in nuante neutre. Toate camerele ofera televizor, seif, minibar, iar accesul la internet Wi-Fi este disponibil in schimbul unui cost suplimentar.

Facilitati GRAN HOTEL BALI:
Hotelul ofera mai multe piscine in aer liber, un centru spa ce include o sauna, sala de fitness si cada cu hidromasaj. De asemenea, pot fi rezervate masaje Lai si o varietate de tratamente de infrumusetare (contra cost). Oaspetii pot savura mese tip bufet in cele doua restaurante ale hotelului. De asemenea, oaspetii au la dispozitie un bar langa piscina si un disco bar. Gran Hotel Bali ofera un program complet de divertisment, muzica live in fiecare seara, sala de jocuri cu tenis de masa si biliard. Gran Hotel Bali pune la dispozitia clientilor o oferta completa de petrecere a timpului pentru toate categoriile de varsta: jacuzzi in aer liber, hamac cu umbrela, sala de jocuri, animatie, 2 piscine-una pentru adulti, una pentru copii.

Facilitati pentru copii:
Hotelul ofera o piscina pentru copii, mini parc, animatie, sala de jocuri

Web: www.grupobali.com/hotel-granhotelbali-en-benidorm

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.