Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL DYNASTIC:
Hotelul se afla intr-o zona de magazine si restaurante si are in apropiere statia de autobuz, avand acces facil spre multe puncte de interes, inclusiv parcurile de distractii Mundomar si Terra Mitica.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.

Localizare HOTEL DYNASTIC:
Hotelul este situat in zona Levante a statiunii Benidorm, la aproximativ 500 de metri de plaja Levante, la 2 km de centrul orasului Benidorm.

Plaja:
Plaja Levante aflata la 500 m de hotel are nisip fin si o lungime de aproximativ 2 km. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost

Dotari camere:
Camerele hotelului Dynastic sunt spatioase si confortabile, dotate cu: aer conditionat, balcon, seif, Wi-Fi (contra cost), televizor, minibar, uscator de par, telefon. Camerele superior sunt mai mari avand in plus o canapea iar baia are o suprafata mai mare.

Facilitati HOTEL DYNASTIC:
Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant bufet, bar la piscina, piano bar, piscina exterioara inconjurata de terasa cu sezlonguri, o piscina interioara, centru spa cu sala de fitness, sauna, cada cu hidromasaj si baie de aburi.

Facilitati copii:
Miniclub cu zona de joaca si piscina pentru copii.

Web: www.hoteldynastic.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.