Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cheia

Descriere

Hotel Cheia **

Hotelul Cheia este inconjurat de padurile din statiunea Cheia si ofera un restaurant si un serviciu de transfer de la/la aeroport. Wi-Fi este disponibil gratuit in zonele publice. Situate intr-o cladire in stil montan, camerele au balcon, TV prin cablu, telefon si baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite. Un minibar este disponibil la cerere, la un cost suplimentar.
Oaspetii Hotelului Cheia se pot relaxa la bar sau pe terasa in aer liber, unde sunt disponibile facilitati de gratar. La cerere, gazda organizeaza excursii cu ghid in imprejurimi.
Restaurantul are un semineu mare si o sala de mese spatioasa,in care se pot organiza diferite evenimente. Statia de autobuz si mai multe magazine se afla la cativa pasi.

Va puteti bucura de beneficii GRATUITE in timpul sejurului, precum WiFi si parcare.

OFERTA SPECIALA DE PASTE
Perioada 30.04-02.05.2016

Pachetul cuprinde 2 nopti cazare, mic dejun + dejunul Pascal traditional
Tarifele sunt exprimate in lei/persoana/actiune si cuprind TVA.
Copiii pana la 10 ani beneficiaza de cazare gratuita daca sunt cazati in aceeasi camera cu parintii si nu solicita pat suplimentar.
Puteti participa la Slujba de Inviere la una din cele doua Manastiri din apropiere (Cheia sau Suzana) , dupa care, va asteptam cu oua rosii, pasca si cozonac si sa inchinam un pahar de vin rosu.
In duminica Pastelui va fi micul dejun specific : drob de miel, cas de oaie, oua rosii, ceapa verde,
Ridichi, castraveti, rosii, paine, cafea.
In continuare dejunul compus din : bors de miel, friptura miel la tava, garnitura
cartofi cu rozmarin, salata verde, paine,(pasca),cozonac, vinul casei , apa minerala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.