Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Capitol

Descriere

Hotel Capitol ***

Localizare unitate: Hotelul Capitol este amplasat in centrul Brasovului, langa Primarie si Parcul central. Fie ca sunteti aici pentru afaceri sau de placere, este locul ideal pentru clientii care imbina relaxarea cu munca.

Cazare:

Hotelul Capitol pune la dispozitia dumneavoastra un numar de 183 de camera duble, un restaurant unde se pot servi feluri culinare alese din bucataria internationala si traditionala, cu o capacitate de 200 de locuri, iar pentru cei care doresc sa se relaxeze, la doar cativa pasi, va asteapta Centrul de agrement si sport Wellness&Spa 'Aro-Palace'.

Capacitate totala cazare:

- 366 de locuri
- 183 camere duble
Facilitati: TV satelit, circuit video, telefon international, internet (lobby hotel), seif, room-bar, frigider, taxi, ziare, curierat, schimb valutar.

Servicii cu plata: room service, telefon, fax, spalatorie, curatatorie, calcatorie, parcare s.a.

Servicii de masa: Mic dejun

Restaurant

Capacitate: 200 de locuri
Micul dejun se serveste pentru turistii cazati in hotel in stil bufet suedez. Pentru un numar mai mic de 30 de turisti, servirea micului dejun se face in sistem a la carte.
Spatiul generos permite organizarea de evenimente precum: banchete, mese festive, nunti, aniversari, s.a.
Calitatea serviciilor si atentia pe care o dedicam evenimentelor dumneavoastra personale vor face din nunta, aniversarea, botezul sau intalnirea dumneavoastra o amintire pe care nu o veti uita toata viata.

Facilitati copii:
-copiii pana in 5 ani, cazati in camera cu parintii , beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun;
-copiii intre 6-12 ani achita 50% din valoarea micului dejun;
- la hotelul Capitol 3* nu exista posibilitatea instalarii unui pat suplimentar in camera;
-copiii peste 12 ani sunt considerati adulti;

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.