Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VOGUE HOTEL BODRUM

Descriere

Vogue Hotel Bodrum, deschis in anul 2013, este unul dintre hotelurile de top din zona Bodrum, unde natura se imbina perfect cu luxul si serviciile de calitate . Hotelul reprezinta alegerea ideala pentru toti cei care doresc sa se bucure de luxul unui resort de top dar si de o vacanta unica pe coasta marii Egee.

Localizare: Hotelul se afla la 27 km de aeroportul Bodrum, la 8 km de centrul orasului Bodrum, in localitatea Torba pe malul marii.

Facilitati hotel: Hotelul construit in anul 2013 pe o suprafata de 200.000 mp pune la dispozitia turistilor o gama larga de facilitate si servicii printer care se numara un restaurant principal cu servire tip bufet suedez, 5 restaurante a l'a Carte, un restaurant VIP Louge special pentru clientii cazati in vile, 6 baruri, 3 piscine exterioare, o piscine interioara, un aqua parc cu 17 topogane si 9000 mp, cabinet medical ( contra cost, centru spa, coafor, 4 Sali de conferintePentru copii exista un adevarat orasel intintins pe o suprafata de 3000 mp. Copilasul va deveni cetatean al orasului Wonder Vogue si isi va primi propriul pasaport.Acesta isi va putea allege o profesia si isi poate face cariera in domeniul ales chiar va primi si un salariu. In oraselul copiilor de la Vogue exista diverse institutii precum brutarie, spital, sectie de politie, pompieri, banca, restaurant, oficiu postal, tipografie, post de radio, supermarket, televiziune etc Toate activitatile din zonele pentru copii si adolescent se desfasoara sub atenta supraveghere a profesionistilor.

Facilitati camere: Hotelul dispune de o cladire principal cu 4 etaje, 39 de cladiri Garden deluxe family cu 2 etaje, 6 cladiri garden bungalows de 2 etaje si 45 de vile.Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada, uscator de par, halate si papuci, aer conditionat centralizat, Tv prin satelit, telefon, minibar suplimentat zilnic, ceainic electric ( facilitate pentru prepararea ceaiului si a cafelei), seif, balcon/terasa, acces internet wi-fi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.