Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EVELINA PALACE

Descriere

Localizare: Evelina Palace este situat pe malul vestic al râului Glazne, la aproximativ 800 m de stația de jos a telegondolei și la aproximativ 200 m de centrul vechi al orașului Bansko.

Cazare: Construit în 2006, o cladire, 3 etaje, 1 lift, 47 de camere în total.

42 camere duble (2 paturi standard + 1 pat suplimentar, max. 3 adulți), aprox. 18 mp - pat dublu sau paturi twin, paturile suplimentare sunt fotolii extensibile sau paturi pliante.

3 studiouri (2 paturi standard + 2 paturi suplimentare, max. 4 adulți), aprox. 30 mp - o cameră mai mare cu un pat dublu, paturile suplimentare sunt o canapea extensibilă și un pat pliant.

2 apartamente (2 paturi standard + 2 paturi suplimentare, max. 4 adulți), aprox. 42 mp - un dormitor cu un pat dublu și o cameră de zi cu 2 canapele extensibile; baie spațioasă cu jacuzzi și duș.

Toate unitățile au balcon, încălzire centrală, cablu TV, radio, telefon, mini-bar (contracost), Wi-Fi (gratuit), mochetă, baie cu duș, uscător de păr și halat de baie.

Tip masă: Cazare cu mic dejun sau Demipensiune.

Facilități: Recepție, seif de închiriat (contracost), schimb valutar, room service, Wi-Fi (gratuit), restaurant, lobby bar, sală de internet, sala de jocuri și sports bar, sală de conferințe (capacitate de până la 80 de locuri), spațiu pentru depozitarea propriului echipament de schi (gratuit), doctor de gardă.

Facilități pentru copii: Paturi pentru copii (la cerere, gratuit), scaune înalte în restaurant (gratuit), secțiune din piscină amenajată pentru copii, loc de joacă pentru copii în aer liber, babysitting (contracost, la cerere).

Gratuit: transfer până la stația de bază a teleschiului (aproximativ la fiecare 1 oră), spațiu pentru depozitarea propriului echipament de schi, piscină, fitness, saună, Wi-Fi.

Contracost: tenis de masă, biliard, mini-fotbal, masaj etc.

Animale de companie: Animalele de companie sunt permise gratuit, având confirmarea prealabilă din partea hotelului

Parcare: Parcare în aer liber cu număr limitat de locuri de parcare - gratuit în funcție de disponibilitate.

www.evelinapalace.eu

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.