Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DREAM APART-HOTEL

Descriere

Localizare: Dream Apart-Hotel este situat la aproximativ 200 m de stația de jos a telegondolei și la aproximativ 1 km de centrul orașului Bansko.

Cazare: Construit în 2006, renovat în 2013, 2 clădiri conectate, 4 etaje, 2 ascensoare, 56 apartamente.

42 de apartamente cu 1 dormitor (2 paturi standard și 2 paturi suplimentare, max. 4 adulți), aprox. 70 mp - un dormitor cu paturi twin și o cameră de zi cu o canapea dublă extensibilă.

14 apartamente cu 2 dormitoare (3 sau 4 paturi standard și 2 paturi suplimentare, max. 5 sau 6 adulți), aprox. 90 mp - 2 dormitoare cu paturi twin și o cameră de zi cu o canapea dublă extensibilă.

Unele dintre apartamente se află pe două nivele (mezonete). Toate unitățile au balcon, încălzire centrală, chicinetă (tacâmuri, ceainic, toaster, inele de gătit, aspirator, cuptor), fier și masă de călcat, TV prin satelit, telefon, minibar sau frigider,, Wi-Fi, parchet în camera de zi și mochetă în dormitor, baie cu cabină de duș și cadă, uscător de păr.

Tip masă: Cazare cu mic dejun sau Demipensiune.

Facilități: recepție, Wi-Fi în zonele publice, spațiu pentru depozitarea propriului echipament de schi (gratuit), lobby bar, restaurant.

Facilități pentru copii: Paturi pentru copii (la cerere, gratuit), scaune înalte în restaurant, babysitting (la cerere, contracost), jocuri electronice (contracost).

Gratuit: Utilizarea piscinei interioare, a saunei, a spațiului pentru depozitarea propriului echipament de schi, Wi-Fi.

Contracost: Masaj, tratamente SPA, baie rusească.

Animale de companie: nu sunt permise animalele de companie.

Parcare: Parcare și garaj (ambele contracost și cu număr limitat de locuri de parcare).

www.dreambansko.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.