Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Karina Apart-Hotel

Descriere

Localizare: Casa Karina Apart-Hotel este situat la numai 150 m de stația de jos a telescaunului și la aproximativ 2 km de centrul orașului Bansko.

Cazare: 3 clădiri conectate între ele prin recepție, 2 dintre ele (studiouri și apartamente) construite în 2007, celelalte (camere duble) finalizate în 2014, 5 etaje în secțiunile A și B, 4 etaje în secțiunea C, 3 ascensoare , 115 camere.

Cameră dublă (2 paturi standard + 1 pat suplimentar, max. 3 adulți sau 2 adulți + 2 copii până la 11,99 ani), aprox. 28 mp - o cameră cu pat dublu sau paturi twin și paturi pliante. Toate camerele au încălzire individuală, mini-bar, TV prin satelit, telefon (numai linie internă), Wi-Fi (gratuit), mochetă, baie cu cabină de duș, uscător de păr. Halatele de baie sunt disponibile la o taxă + depozit. Majoritatea camerelor au un balcon cu vedere la munte sau la oraș.

Studio (2 paturi standard + 1 pat suplimentar, max 2 adulți + 1 copil până la 3,99 ani), aprox. 40 mp - o cameră cu pat dublu sau paturi twin; patul suplimentar este un fotoliu extensibil sau o canapea extensibilă.

Apartament cu 2 dormitoare (2 paturi standard + 2 paturi suplimentare, max. 3 adulți sau 2 adulți + 2 copii până la 3,99 ani), aprox. 55 mp - un dormitor cu pat dublu sau paturi twin și o cameră de zi cu o canapea extensibilă.

Apartament cu 2 dormitoare (4 paturi standard + 2 paturi suplimentare, max 5 adulți sau 4 adulți + 2 copii până la 3,99 ani), aprox. 65 mp - 2 dormitoare (unul cu paturi duble sau twin și celălalt cu paturi twin) și cameră de zi cu canapea extensibilă.

Toate studiourile și apartamentele au încălzire individuală, pardoseală laminată, bucătărie (inele de gătit, aspirator, cuptor, frigider), TV prin satelit, telefon (numai linia internă), Wi-Fi (gratuit), baie cu duș sau cadă, halat de baie (la cerere, contracost + depozit). Majoritatea studiourilor și apartamentelor cu 1 dormitor au balcon. Echipamentele de bucătărie, cum ar fi cuptorul cu microunde, tacâmurile / farfuriile / ceștile / paharele, ceainicul, mașina de cafea, prajitorul de pâine, fierul și masa de călcat, pot fi preluate de la recepție.

Tip masă: Demipensiune.

Facilități: Recepție, seif de închiriat (contracost), room service (contracost), Wi-Fi (gratuit), depozitarea echipamentelor proprii de schi, lobby bar, bar de zi, restaurant central, sală de conferințe (până la 120 de locuri), centru SPA, medic la cerere.

Facilități pentru copii: Paturi pentru copii (la cerere, contra cost), scaune înalte în restaurant. Piscina este amenajată pentru copii, jocuri electronice (contracost), club pentru copii pentru copii până la 12 ani (copiii de până la 5 ani trebuie însoțiți de un părinte în timp ce se află în clubul pentru copii).

Gratuit: utilizare piscină interioară încălzită la 28-30 °C, fitness, saună și baie de aburi și Wi-Fi peste tot în hotel.

Contracost: tenis de masă, biliard, masaj, baie turcească, tratamente SPA etc.

Animale de companie: Câinii mici de până la 5kg sunt permiși la confirmarea prealabilă de către hotel, contracost.

Parcare: Garaj subteran cu supraveghere video, spațiu limitat, nu poate fi rezervat în prealabil, contracost, se achită la hotel.

www.bansko-casakarina.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.