Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELVEDERE HOLIDAY CLUB


Descriere

Localizare: Belvedere Holiday Club este situat la aproximativ 500 m de stația de jos a telescaunului și la aproximativ 1,5 km de centrul stațiunii.

Cazare: Construit în 2008, renovat în 2015, 6 etaje, lift la fiecare intrare, 115 apartamente. Complexul este alcătuit din 1 clădire principală și 2 clădiri adiționale (nu sunt conectate): recepția și centrul SPA sunt clădirea principală, iar restaurantul se află într-o clădire separată.

79 apartamente cu 1 dormitor (2 paturi standard + 2 paturi suplimentare, max. 2 adulți + 2 copii), aprox. 48 mp - un dormitor cu un pat dublu sau paturi twin și o cameră de zi cu o canapea extensibilă.

30 de apartamente cu 2 dormitoare (4 paturi standard + 2 paturi suplimentare, max. 4 adulți + 2 copii), aprox. 78 mp - două dormitoare (unul cu pat dublu, iar celălalt paturi twin) și o cameră de zi cu o canapea extensibilă.

Toate apartamentele au balcon, încălzire centrală, bucătarie (ceainic, toaster, frigider, aspirator, cuptor cu microunde, fier și masă de călcat, căni / pahare / tacâmuri / farfurii), cablu TV, DVD, telefon (numai intern), cablu de internet, Wi-Fi, parchet laminat sau podea cu dale, baie cu cabină de duș și uscător de păr.

Tip masă: Demipensiune sau Pensiune completă.

Facilități: Recepție, seif de închiriat (contracost), room service (contracost), Wi-Fi, spațiu pentru depozitarea propriului echipament de schi (gratuit), restaurant, lobby bar, bar pe perioada nopții, bar la piscină, sală de jocuri, sală de conferințe (capacitate de până la 150 locuri), teren de joaca pentru fotbal in aer liber, spalatorie si curatatorie (contracost).

Facilități pentru copii: Paturi pentru copii (la cerere, gratuit), scaune înalte în restaurant (gratuit), secțiune pentru copii la piscină, loc de joacă pentru copii în aer liber, cameră de joacă pentru copii, jocuri electronice (contracost).

Gratuit: utilizarea piscinei, saună finlandeză, baie de aburi, baie turcească, saună cu infraroșu, fitness, jacuzzi, spațiu pentru depozitarea propriului echipament de schi, transfer la stația de jos a gondolei (08:00-11:00 & 14:00-15:00), acces la internet.

Contracost: tenis de masă, biliard, masaj, solar, jocuri electronice, tratamente SPA.

Animale de companie: nu sunt permise animalele de companie.

Parcare: gratuită pentru oaspeții hotelului (hotelul are 3 locuri de parcare).

www.belvedereholidayclub.bg

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.