Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BANSKO SPA & HOLIDAYS

Descriere

Localizare: Hotelul Bansko Spa & Holidays este situat la aproximativ 1 km distanță atât de stația de jos a telegondolei cât și de centrul orașului Bansko.

Cazare: Construită în 2007, renovată în vara anului 2017, o cladire, 4 etaje, 2 ascensoare, 98 camere în total, 2 camere adaptate pentru persoane cu handicap. Zonele publice sunt accesibile oaspeților într-un scaun cu rotile.

80 camere duble (2 paturi standard + 2 paturi suplimentare, max. 2 adulți + 2 copii până la 12 ani sau 3 adulți), aprox. 25 mp - paturi twin sau pat king-size și canapea extensibilă. Unele camere au un balcon.

9 camere duble cu mansardă (2 paturi standard, fără posibilitatea unui pat suplimentar, max. 2 adulți), aprox. 18-20 mp - camerele cu mansardă sunt situate la ultimul etaj al hotelului și au tavan înclinat. Patul este un pat king-size sau paturi twin. Unele camere au un balcon.

3 camere de familie (2 paturi standard + 3 paturi suplimentare, max. 4 adulți + 1 copil), aprox. 30 mp. - o cameră mare cu pat king-size și canapele extensibile. Toate camerele de familie sunt la ultimul etaj și au tavan înclinat. Unele au un balcon.

6 apartamente (2 paturi standard + 2 paturi suplimentare, max. 4 adulți), aprox. 50 mp - un dormitor cu un pat king-size și o cameră de zi cu o canapea dublă extensibilă. Cele două camere sunt separate de o ușă. Toate apartamentele au balcon.

Toate unitățile sunt mobilate luxos și confortabil și au încălzire controlată individual, TV prin satelit, telefon (numai intern), minibar, Wi-Fi (gratuit), mochetă, baie cu duș și cadă, uscător de păr, halat de baie. Unele camere au balcon. Seif în cameră la cerere și contracost. Toate camerele și apartamentele au un ceainic.

Tip masă: Demipensiune sau All Inclusive. Pentru mai puțin de 30 de oaspeți (cu plata integrală) mesele sunt la un meniu prestabilit. Mesele All Inclusive se iau în restaurantul principal și în "mehana".

Demipensiune: stil bufet / meniu mic dejun și cină.

07:30-10:00 - mic dejun tip bufet (băuturi incluse la micul dejun - apă, suc și băuturi calde de la automatele de distribuție).

12:00-14:00 - masa de prânz în stil bufet / pranz la pachet disponibil la cerere. Băuturi incluse la prânz - apă, suc, băuturi calde de la automate, băuturi alcoolice locale, bere și vin.

15:30-17:30 - gustări de după-amiază (sandvișuri, prăjituri, fructe, apă, suc și băuturi calde de la automatele de distribuție).

19:00-21:00 - cină tip bufet / meniu (băuturi incluse la cină - apă, suc de la automate, băuturi alcoolice interne, bere și vin).

Facilități: Recepție cu seif de închiriat (contracost), room service (contracost), Wi-Fi în zonele publice (gratuit), spațiu pentru depozitarea propriului echipament de schi, restaurant clasic, tavernă în stil bulgar tradițional, lobby bar, 2 săli de conferințe (capacitate de până la 60 de locuri și respectiv, până la 100 de locuri), medic de gardă, centru SPA.

Facilități pentru copii: Paturi pentru copii (la cerere, gratuit), scaune înalte în restaurant, zonă de joacă pentru copii (fără supraveghere), babysitting (la cerere, contracost).

Gratuit: utilizarea piscinei interioare încălzite (7mX10m, adâncimea 110cm, temperatura 26-28 °C), saună, baie de aburi, duș de contrast, zonă de relaxare, fitness, transfer la stația de jos a teleschiului .

Contracost: Jocuri electronice, tenis de masă, masaj, tratamente SPA etc.

Animale de companie: nu sunt permise animalele de companie.

Parcare: Parcare exterioară - gratuită pentru oaspeții hotelului.

www.banskospa.net

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.