Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apart Hotel & SPA Orbilux

Descriere

Localizare: Hotelul Orbilux este situat la aproximativ 500 m de stația de jos a telegondolei și la aproximativ 1,5 km de centrul orașului Bansko.

Cazare: Construit în 2008, renovat în 2013, o cladire, 6 etaje, 2 ascensoare, 47 de camere.

2 camere duble (2 paturi standard, max 2 adulți și 1 copil), aprox. 28-30 mp - paturi twin, fără posibilitatea unui pat suplimentar, baie cu cabină de duș.

17 studiouri (2 paturi standard și 1 pat suplimentar, maxim 3 adulți), aprox. 30-32 mp - o cameră cu paturi twin și o canapea extensibilă sau un pat pliant.

24 de apartamente cu 1 dormitor (2 paturi standard și 2 paturi suplimentare, maxim 4 adulți), aprox. 50-70 mp - un dormitor cu paturi twin și o cameră de zi cu o canapea extensibilă dublă.

4 apartamente cu 2 dormitoare (4 paturi standard și 2 paturi suplimentare, max. 6 adulți), aprox. 70-100 mp - două dormitoare cu paturi twin în fiecare dintre ele și un living cu o canapea extensibilă dublă.

Studiourile și apartamentele au chicinetă (inele de gătit, aspirator). Baie cu cabină de duș sau cu cadă.

Toate unitățile au balcon, încălzire centrală, ceainic, TV satelit, telefon, mini bar (contracost), seif în cameră (contracost), Wi-Fi, parchet laminat / pardoseală cu gresie. Halatele de baie pot fi preluate de la recepție contracost. Uscător de păr în baie.

Tip masă: Demipensiune.

Facilități: Recepție, room service (contracost), Wi-Fi peste tot în hotel, lobby bar, restaurant, spațiu pentru depozitarea echipamentului de schi, centru spa.

Facilități pentru copii: paturi pentru copii (la cerere, gratuit), scaune înalte în restaurant.

Gratuit: utilizarea piscinei interioare încălzite, fitness, saună, baie de aburi, spațiu pentru depozitarea propriului echipament de schi, transfer la stația de jos a telegondolei și înapoi conform programului hotelului (08: 00-10: 00 & 15 : 00-17: 00, aproximativ la fiecare 30 de minute).

Contracost: tenis de masă, masaj, jacuzzi, tratamente spa.

Animale de companie: nu sunt permise animalele de companie.

Parcare: Parcarea în aer liber este gratuită pentru oaspeții hotelului; parcarea în garaj (cu numări limitat de spații de parcare) se plătește.

www.orbilux.bg

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.