Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERA BANSKO HOTEL & SPA

Descriere

Localizare: Astera Bansko Hotel & Spa este situat la aproximativ 500 m de stația de jos a telegondolei și la aproximativ 1 km de centrul orașului Bansko.

Cazare: Hotelul are două clădiri: o clădire hotel construită în 2011 (camere duble și câteva apartamente) și un bloc de locuințe construit în 2005 (apartamente și căteva camere duble); 5 etaje, 4 ascensoare, 120 de camere. Cele două clădiri nu sunt conectate.

95 camere duble (2 paturi standard + pat suplimentar, max. 3 adulți) aprox. 18 mp - pat dublu sau paturi twin; patul suplimentar este un fotoliu extensibil; mochetă, seif în cameră.

Apartamente cu 1 dormitor (în clădirea hotel) (2 paturi standard + canapea pentru 2 persoane, max. 2 adulți + 2 copii sau 3 adulți), aprox. 35 mp - un dormitor cu un pat dublu și un living cu o canapea dublă extensibilă.

Apartamente cu 2 dormitoare (în clădirea hotel) (4 paturi standard + 2 paturi suplimentare, max. 4 adulți + 2 copii sau 5 adulți), aprox. 65 mp. - două dormitoare cu un pat dublu în fiecare și o cameră de zi cu o canapea dublă extensibilă.

Apartamente cu 1 dormitor (în blocul de locuințe) (2 paturi standard + canapea pentru 2 persoane, max 2 adulți + 2 copii sau 3 adulți), aprox. 65-85 mp - un dormitor cu un pat dublu și un living cu o canapea dublă extensibilă.

Apartamente cu 2 dormitoare (în blocul de locuințe) (4 paturi standard + 2 paturi suplimentare, maxim 4 adulți + 2 copii sau 5 adulți), aprox. 140-170 mp - două dormitoare cu un pat dublu în fiecare și o cameră de zi cu o canapea dublă extensibilă. Unele apartamente cu 2 dormitoare sunt situate pe două nivele.

Toate unitățile au un balcon, încălzire centrală, TV prin satelit, telefon, mini-bar (contracost) în clădirea hotelului (frigider în clădire), Wi-Fi (contracost); covor (în clădirea hotel) / parchet laminat / podea cu gresie (în blocul de locuințe), baie cu duș și cadă, uscător de păr, halat de baie. În plus, apartamentele din blocul de apartamente au, de asemenea, chicinetă (tacâmuri, ustensile, ceainic, inele de gătit, cuptor, aspirator și frigider).

Tip masă: Demipensiune.

Facilități: Recepție cu seif de închiriat (gratuit), room service (contracost), Wi-Fi în zonele comune (gratuit), magazin, spațiu pentru depozitarea propriului echipament de schi (gratuit), lobby bar, restaurant principal, restaurant a-la-cart, apres ski bar, sală de joacă pentru copii, sala de conferințe (capacitate de până la 250 de locuri), salon de coafură, salon de cosmetică, parc acvatic (interconectat cu clădirea hotelului).

- Oaspeții primesc la sosire o sticlă de vin și o sticlă de apă minerală pe cameră.

- Băutură de bun venit la sosirea oaspeților.

- O atenție deosebită pentru oaspeții care revin (oaspeții care s-au cazat cel puțin de două ori în Astera Bansko Hotel & Spa) - o sticlă de vin spumant și fructe.

- O atenție deosebită pentru oaspeții care au ziua de naștere în timpul sejurului lor sau pentru luna de miere - o sticlă de vin spumant, fructe și o felicitare.

Parcul Aqua are următoarele atracții:

- Piscină mare (partea principală a parcului Aqua) cu o perdea de apă în mijlocul bazinului și două cascade cu un jet puternic de apă;

- "Râul lent" care circulă în jurul bazinului principal;

- Sali de hidromasaj;

- Piscină cu perete de cățărare;

- Peștera cu intrare în cascadă și bănci cu hidromasaj;

- Jacuzzi;

- Piscine mici cu cascadă mică;

- Pentru copii: Piscină pentru copii cu mini tobogan de apă și ciupercă de apă.

Facilități pentru copii: Paturi pentru copii (la cerere, gratuit), scaune înalte în restaurante, piscină pentru copii (în Aqua Park), Aqua Park, sală de joacă pentru copii (gratuit), babysitting (la cerere, contracost).

Gratuit: Utilizarea tuturor serviciilor legate de apă în parcul acvatic (câteva bazine și jacuzzi), saună clasică, baie turcească (hamam), piscină interioară, fitness, depozitarea propriului echipament de schi în spațiul amenajat, transfer la stația de jos a telegondolei în conformitate cu programul hotelului, Wi-Fi în zonele publice.

Contracost: tenis de masă, biliard, bowling, masaj, tratamente SPA, Wi-Fi în camere etc.

Animale de companie: nu sunt permise animalele de companie.

Parcare: Parcare exterioară și garaj cu număr limitat de spații de parcare - gratuit.

www.asterabansko.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie