Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALL SEASONS CLUB

Descriere

Localizare: All Seasons Club este situat la aproximativ 2 km atât de stația de jos a telegondolei, cât și de centrul orașului Bansko.

Cazare: O clădire construită în 2008, renovată în 2013, 6 etaje, 3 ascensoare, 108 camere.

30 camere duble de aprox. 45 mp (2 paturi standard și 2 paturi suplimentare, max 2 adulți + 3 copii sau 3 adulți + 1 copil) - paturi twin; paturile suplimentare sunt o canapea extensibilă dublă și o canapea extensibilă single.

20 studiouri de aprox. 55 mp (2 paturi standard și 2 paturi suplimentare, maxim 4 adulți) - pat dublu sau paturi twin; paturile suplimentare sunt o canapea extensibilă dublă și o canapea extensibilă single.

30 de apartamente cu 1 dormitor de aprox. 75 mp (2 paturi standard și 3 paturi suplimentare, max 3 adulți + 2 copii sau 4 adulți) - două spații separate printr-o ușă: un dormitor cu un pat dublu sau paturi twin și un living cu o canapea extensibilă dublă și o canapea extensibilă single.

20 de apartamente cu 2 dormitoare de aprox. 85 mp (4 paturi standard și 3 paturi suplimentare, max 4 adulți + 3 copii sau 6 adulți) - două dormitoare cu un pat dublu sau paturi twin și o cameră de zi cu o canapea extensibilă dublă.

Toate unitățile au încălzire centrală, TV prin satelit, telefon, Wi-Fi (gratuit), ceainic, frigider, parchet laminat (și cu gresie în apartamente), baie cu cabină de duș sau cadă, uscător de păr. Studiourile și apartamentele au chicinetă (prăjitor de pâine, inele de gătit, aspirator). Tacâmuri și ustensile de bucătărie pot fi furnizate la cerere, contracost. Unele unități au un balcon.

Tip masă: cazare cu mic dejun sau Demipensiune.

Facilități: recepție cu seif de închiriat (contracost), schimb valutar, room service (contracost), Wi-Fi (gratuit), spațiu pentru depozitarea propriului echipament de schi (gratuit), lobby bar, sală de conferințe (capacitate de până la 60 de locuri).

Facilități pentru copii: paturi pentru copii (la cerere, gratuit), scaune înalte în restaurant, babysitting (la cerere, contracost).

Gratuit: utilizarea piscinei interioare încălzite (8mx12m), saună, baie de aburi, Wi-Fi, transfer la stația de bază a teleschiului conform programului hotelului, spațiu pentru depozitarea propriului echipament de schi.

Contracost: biliard, masaj etc.

Animale de companie: sunt permise la confirmarea prealabilă de către hotel: câini mici până la 5kg gratuit, la cei peste 5kg se percepe taxă suplimentară.

Parcare: Parcare exterioară și garaj - gratuit (ambele cu număr limitat de locuri de parcare).

www.allseasonsclub.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.