Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Muncel

   Baile Felix, Romania


Descriere

Situare: Hotelul ,,Muncelul' se afla in statiunea Baile Felix, statiune situata la altitudinea de 140 m, in partea de nord-vest a Romaniei, in Campia Crisurilor, la zona de contact cu extremitatea vestica a dealurilor de la poalele Muntilor ,,Padurea Craiului'.

Camere: Hotelul ,,Muncel' are o capacitate de 578 locuri in 287 camere cu 2 paturi si 2 apartamente.
Numarul total de etaje este de 12, iar cel de lifturi, 6. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV cablu, frigider (se inchiriaza la receptie, in limita disponibilitatilor) si balcon.

Facilitati: Hotelul dispune de o sala de conferinte de 229 locuri, dotata cu ecran pentru proiectii si sonorizare si de piscina neacoperita, cu apa termala, deschisa numai in sezon (accesul la piscina este contracost).
Hotelul dispune de parcare proprie (200 locuri).

Restaurant: Restaurantul ,,Clasic Muncel' ** are o capacitate de 80 locuri + 3 sali cantina, cu un total de 390 locuri + bar de zi, cu 40 locuri + bar de zi strand ,,Muncel', cu 20 locuri.
Modul de servire a mesei este ,,fisa cont' sau meniu fix.

Servicii gratuite: informatii privind prestarea unor servicii, orarul mijloacelor de transport, trezirea clientilor la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare, transmiterea de mesaje, predarea corespondentei turistilor, acordarea de medicamente si materiale sanitare de prim ajutor in caz de accidente, pastrarea bagajelor, comenzi taxi

Servicii cu plata: servicii telefonice, vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate, parcare proprie (200 locuri).

Accesul cu animale de companie: interzis

Tratament: in incinta hotelului. Baza de tratament asigura tratamente complexe pentru: afectiuni reumatismale inflamatorii (poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta), afectiuni rematismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze, poliartroze), afectiuni reumatismale abarticulare, afectiuni post-traumatice, afectiuni neurologice centrale si periferice si afectiuni asociate (boli metabolice si osteoporoza).
Proceduri si tratamente: bai cu apa termala in cazi si bazine, cu posibilitati de kinetoterapie, electro si hidroterapie, aerosoli si inhalatii, bazin in aer liber cu apa minerala termala, sali de gimnastica medicala si masaj medical.
Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.

Atractii in zona: teren sintetic de minifotbal, bazine si piscine cu apa termala, calarie, biliard, tenis de masa, ATV-uri, discoteca

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.