Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul a fost deschis in iunie 2013 si este situat in Kizilot-Manavgat-Side, la 80 km de aeroportul din Antalya.
Cazare
Hotelul are o capacitate de 460 de camere dispuse in cladirea principala.
- 277 camere standard (32 m2) – Camerele sunt dotate fie cu 2 paturi twin fie cu un pat matrimonial si un pat single, parchet laminat, baie cu cada, uscator de par, aer conditionat individual, telefon, LCD TV satelit, safe cu plata, balcon, minibar (bauturi racoritoare si bere in prima zi, in rest doar apa zilnic). Camerele au vedere la gradina (camere economic), vedere partiala la mare sau vedere frontala la mare.
- 177 camere familiale (ROH) (50 m2) - sunt formate din 2 dormitoare. Camerele sunt separate de o usa si sunt dotate cu parchet laminat, baie cu cada, uscator de par, aer conditionat individual, telefon, 2 LCD TV satelit, safe cu plata, balcon, minibar (bauturi racoritoare si bere in prima zi, in rest doar apa zilnic). Camerele sunt situate aleatoriu in hotel. Intrucat hotelul nu are tarife diferentiate pentru camerele cu vedere la mare, nu putem garanta aceasta facilitate. Camerele se distribuie de catre receptie in functie de disponibilitati.
- 6 camere pentru persoane cu dizabilitati (30 m2)- Camerele sunt dotate fie cu 2 paturi twin fie cu un pat matrimonial si un pat single, parchet laminat, baie cu cada, uscator de par, aer conditionat individual, telefon, LCD TV satelit, safe cu plata, balcon, minibar (bauturi racoritoare si bere in prima zi, in rest doar apa zilnic). Camerele au vedere la gradina (camere economic), vedere partiala la mare sau vedere frontala la mare.
Curatenia in camere se face zilnic.Servicii
All inclusive 24 de ore
Restaurant principal-bufet deschis pentru mic dejun (07:00-10:00), mic dejun tarziu (10:00-10:30), pranz (12:30-14:00), cina (18:30-21:30), gustari tarzii (24:00-24:00). Ofera meniuri din bucataria internationala si locala, meniuri pentru vegetarieni si pentru copii, precum si zona pentru fumatori si nefumatori.
2 restaurante a la carte cu specific otoman, asiatic, italian, mexican si fructe de mare -cina (19:30-21:00). Necesita rezervare cu o zi inainte. Se pot folosi gratuit doar o singura data pe sejur.
Sunt incluse in concept toate bauturile racoritoare si alcoolice locale. Toate bauturile imbuteliate si bauturile locale si de import de luxe precum si sucurile proaspete de fructe sunt cu plata. Inghetata se serveste in timpul pranzului.
Facilitati
Fara plata:
- prosoape de plaja, internet wirless in lobby, baie turceasca, sauna, Aquapark, mini club, fitness, masa de tenis, activitatile din timpul zilei dar si cele din timpul noptii.
Cu plata:
- masaj, doctor, baby sitter, sporturile nautice, sala de jocuri, centrul comercial, telefon, fax, internet cafe, rent a car, coafor, bowling, biliard .
Nu sunt acceptate animale de companie.
Plaja si activitati:
Plaja
Privata, cu nisip si pietricele. Prosoapele, umbrelutele, sezlongurile si saltelele sunt gratuite.
Piscine
- piscina exterioara si aquapark cu tobogane (6)
- piscina exterioara pentru copii
- piscina interioara incalzita iarna
Toate activitatile in aer liber se desfasoara intre 1 mai si 31 octombrie in functie de conditiile de vreme.

Sporturi si activitati:
- volei pe plaja, sporturi nautice, step/aerobic, animatie in fiecare seara, dart, boccia, masa de tenis, volei pe plaja,
- mini-club

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie