Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OTIUM ECO CLUB SIDE


Descriere

Localizare: la 450 m de plaja, 7 km de Side, 70 km de aeroportul Antalya, 80 km de orasul Antalya.
Ultima renovare : 2009
Distante
-> 450m de plaja
-> 70 km de aeroport
-> 7 km de Side
-> 80 km de orasul Antalya

Facilitati hotel
Centru fitness, baie turceasca, 3 sali de conferinte, acces internet gratuit in spatiile comune, restaurante, patiserie, aqua bar& snack, 3 restaurante a la carte cu specific italia, pescaresc, barbeque, bar in cladirea principala, bar pe plaja, bar la piscina, bar in gradina.
Piscina: Piscina exterioara, piscina pentru relaxare, 4 piscine pentru copii, piscina interioara, piscina interioara pentru copii, piscina cu tobogane.
Servicii contra cost: telefon, room service, spalatorie, curatatorie, restaurantele a la carte, sporturi de apa, lectii de tenis, echipament de tenis, magazine, coafor, fotograf, rent a acr, internet cafe, magazine de suveniruri, baby sitter, carucior pentru copii, masaj, peeling, servicii medicale, tratamente corporale, , masaj, peeling, manichiura, pedichiura
Sport si activitati: Incluse: 2 terenuri de tenis, tenis de masa, aerobic, baschet, volei, volei pe plaja, mini golf, arc. Contra cost: echipament de tenis, lectii de tenis, billiard, jocuri pe calculator, inchirieri biciclete, banaba, ringo, jet ski, catamaran, wind surf, wakeboard, water ski, parasailing.
Facilitati pentru copii: Camera de dormit pentru bebelusi, loc de joaca pentru copiii pana in 4 ani, loc de joaca pentru copiii intre 5 si 12 ani, restaurant pentru copii, cinema, picnic pentru copii, mini zoo, piscina pentru copii, aqua park, mini disco, scaune pentru copii.

Dotari camere
Standard hotel garden view: 101 camere, 22-31 m, dotate cu balcon sau terasa, baie cu dus si wc, mocheta, telefon cu linie directa, TV LCD cu programe prin satelit, acces internet wireless, uscator de par, minibar, seif digital, aer conditionat centralizat, pat dublu sau twin, sofa.
Standard hotel lake view: 84 de camere, 22-31 m, dotate cu dotate cu balcon sau terasa, baie cu dus si wc, mocheta, telefon cu linie directa, TV LCD cu programe prin satelit, acces internet wireless, uscator de par, minibar, seif digital, aer conditionat centralizat, pat dublu sau twin, sofa.
Large hotel: 69 de camere, 35-39 m, dotate cu balcon sau terasa, baie cu dus si wc, mocheta, telefon cu linie directa, TV LCD cu programe prin satelit, acces internet wireless, uscator de par, minibar, seif digital, aer conditionat centralizat, pat dublu sau twin, sofa.
Hotel suite family room: 7 camere, 50-70 m, formate din 2 camere, dotate cu balcon sau terasa, baie cu dus si wc, mocheta, telefon cu linie directa, TV LCD cu programe prin satelit, acces internet wireless, uscator de par, minibar, seif digital, aer conditionat centralizat, pat dublu sau twin, sofa.
Suite: 6 camere, 45-75 m, dotate cu balcon sau terasa, baie cu dus si wc, mocheta, telefon cu linie directa, TV LCD cu programe prin satelit, acces internet wireless, uscator de par, minibar, seif digital, aer conditionat centralizat, pat dublu sau twin, sofa.
Villa family room: 32 de camere, 42 m, dotate cu balcon sau terasa, baie cu dus si wc, gresie, telefon cu linie directa, TV LCD cu programe prin satelit, acces internet wireless, uscator de par, minibar, seif digital, aer conditionat centralizat, facilitati pentru preparare ceai/cafea, halate si papuci de baie, pat dublu sau twin, sofa.
Villa suite family room: 22 de camere, 47 m, dotate cu balcon sau terasa, baie cu dus si wc, gresie, telefon cu linie directa, TV LCD cu programe prin satelit, acces internet wireless, uscator de par, minibar, seif digital, aer conditionat centralizat, facilitati pentru preparare ceai/cafea, halate si papuci de baie, pat dublu sau twin, sofa.
*11 camere nu au balcon


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.