Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL TAT BEACH

Descriere

Crystal Tat Hotel este situat in statiunea Belek -Üçkum, Antalya aflandu-se la o distanta de 800 m de clubul de golf, 35 km de Aeroportul Antalya si 45 km de centrul orașului Antalya.
FACILITATI HOTEL
Hotelul detine un numar de 503 camere, oferind turistilor urmatoarele facilitati: 4 restaurante, 8 baruri, bucatarie, zona Grill/Barbecue, discoteca, o plaja privata de calitate superioara (Blue Flag), piscine pentru adulti si copii, sporturi nautice, club pentru copii, sala fitness, servicii spa, divertisment, gradina, living room, parcare, servicii de ingrijire a copilului, room service, internet de mare viteza, TV, uscator de par, frigider, serviciu de spalatorie- curatatorie, seif, servicii pentru ingrijire animalelor (spatiu pentru pisici).
FACILITATI CAMERA
Hotelul ofera in fiecare camera urmatoarele dotari: aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, oglinda, TV, telefon si mini-bar.
SPORT & DIVERTISMENT
Hotelul ofera multiple variante pentru relaxarea si refacerea fizica si psihica a turistilor, acestea fiind: discoteca, o plaja privata de calitate superioara (Blue Flag), piscine de diferite dimensiuni, servicii SPA, sporturi nautice, club pentru copii, sala fitness, si gradina. Serviciile de divertisment includ activitati de zi, spectacole de seara prezentate de grupuri profesionale, muzica live (în anumite zile ale săptămânii), acrobație, spectacole de dans, teatru, arte martiale, spectacole cu specific african si dansuri populare turcesti.
DRINKS & FOOD
Pentru serviciile de alimentatie hotelul pune la dispozitia turistilor 4 restaurante unde se pot servi preparate cu specific turcesc si international (italian). De asemenea hotelul detine si 8 baruri unde turistii pot savura sortimente variate gustari, bauturi alcoolice, cocktail-uri si sucuri naturale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.