Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AYDINBEY KING'S PALACE

Descriere

Hotelul Aydinbey King's Palace a fost construit in anul 2008, ultima renovare fiind in iarna anului 2014. Acesta este un hotel destinat atat cuplurilor cat si familiilor cu copii. Situat pe malurile albastre al Marii Mediterane in zona Side in statiunea Evrenski hotelul ofera oaspetilor sai toate ingredientele unei vacante de succes atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.
Hotelul este situat la 15 km de centrul statiunii Side la 15 km de Manavgat si la 60 km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul dispune de 359 camere.
Camera standard land view - camerele standard cu vedere la gradina sau imprejurimi, au o dimensiune de 26 mp, aer conditionat, baie cu WC, uscator de par, telefon direct, TV LCD prin satelit, mini bar, serviciu pentru cafea si ceai, seif, balcon, papuci.
Camera standard sea side view - camerele standard cu vedere partiala la mare, au o dimensiune de 26 mp, aer conditionat, baie cu WC, uscator de par, telefon direct, TV LCD prin satelit, mini bar, serviciu pentru cafea si ceai, seif, balcon, papuci.
Camere family A –(32 mp) camerele familiale A sunt formate din 2 dormitoare, o baie cu WC si cada, , telefon direct, aer conditionat centralizat, TV LCD prin satelit, parchet, mini bar, serviciu de ceai si cafea, seif, balcon, capacitate maxima 4 adulti.
Camere family B – (32 mp) camerele familiale B sunt formate din 2 dormitoare, 2 bai cu WC si dus/cada, telefon direct, aer conditionat centralizat, TV LCD prin satelit, parchet, mini bar, serviciu de ceai si cafea, seif, balcon, capacitate maxima 5 adulti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.