Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel din Malaga, situat in Calle Larios, una dintre cele mai emblematice zone ale orasului. Aceasta strada din secolul al XIX-lea este una dintre cele mai elegante din Malaga intr-un cartier de mare importanta istorica, comerciala si culturala. Hotelul ocupa o cladire veche care dateaza din 1821. De-a lungul secolului al XX-lea a gazduit popularul magazin Gomez Raggio, un reper in oras, iar spiritul sau se reflecta astazi in detalii subtile ale designului interior al hotelului, inspirat din istoria orasului.
Locatia strategica a unitatii, la numarul 10 din aceasta strada centrala, va permite sa experimentati atmosfera magnifica din Malaga si sa va bucurati de arta, traditiile, gastronomia si cultura acesteia. Hotelul este in stil contemporan, cu 3.500 m2 pe sapte etaje, decorat cu materiale fine. Se afla la doar cativa metri de Catedrala, Teatrul Roman, Alcazaba, Muzeul Carmen Thyssen MAAlaga si Muzeul Picasso. Daca doriti sa va bucurati de soare, plaja La Malagueta se afla la doar 15 minute de mers pe jos de hotel.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie