Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol Guadalmar

Descriere

LOCALIZARE: pe plaja din Malaga ideal pentru relaxare, recunoscut pentru servicii bune, camere confortabile si cu vedere la mare, 3 piscine dintre care 2 exterioare, la doar 4 km de aeroport si 12 km de centrul orasului.


FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele servicii: receptie 24 de ore, camera pentru bagaje, 3 piscine dintre care 2 sunt exterioare, gradina, snack bar, aer conditionat, piscina interioara, TV lounge, terasa, seif, conexiune internet wireless.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble standard ( sol rooms) au in jur de 37 mp, vedere la curtea inteterioara a hotelului, terasa, 2 paturi twin queen size , TV LCD 32 inch, seif, baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat/ incalzire, conexiune internet de mare viteza. Camerele standard cu vedere la mare au aceeasi suprafata si aceleasi facilitati .
Camerele family au aceeasi suprafata, au 2 paturi twin queen size si 2 paturi suprapuse pentru copii.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.