Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TUI BLUE Nevis Resort & Aqua Park

   Sunny Beach, Bulgaria

Descriere

Nevis Resort 4* este localizat in statiunea Sunny Beach, la 1,2 km de plaja Sveti Vlas. Aeroportul International Burgas este la aproximativ 24 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja - transfer cu microbuzul. Piscina principal cu piscina pentru copii incorporata; Relax Pool cu piscina pentru copii incorporate; Loc de joaca acvatic pentru copii - impartit in doua zone pentru copii mai mici si mai mari; Doua piscine cu 3 tobogane (limite de inaltime si greutate). Piscina interioara la centrul Spa.
Mini Club: ateliere si activitati distracive si educative organizate de ingrijiori specializati. Discoteca. Loc de joaca. Sala de jocuri pentru copii si parinti.
Baby Lounge: zona de alaptat, schimbat si dormit pentru parinti cu bebelusi.
Wellness: piscina interioara, sala de fitness, sauna, bai cu aburi, hammam, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare, jacuzzi, cosmetica si coafor.
Activitati sportive si de recreere: fotbal, volei, tenis de camp, baschet, tir cu arcul, boccia, tenis de masa, ciclism, yoga, pilates, zumba, darts.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, sport, spectacole, discoteca, petreceri, concursuri si muzica live.

RESTAURANT

Restaurante: Main Restaurant (bufet pentru mic dejun, pranz si cina; seri tematice cu specific bulgaresc, mediteranean sau oriental), A la Carte Restaurant Taverna (specific bulgaresc), A la Carte Restaurant Green & Grill, Snack Bar (gustari langa piscina).
Baruri: Relax Bar, Coffee Shop, Bar Animation, Lobby Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: paturi king-size 180/200 sau twin 90/200 cm, balcon mobilat, aer conditionat, televizor, mini frigider, fierbator electric cu ceai si cafea, telefon, seif, baie cu oglinda cosmetica, uscator de par.

DOUBLE ROOM (24 m2) - capacitate 3 persoane
JUNIOR SUITE (49 m2) - capacitate 4 persoane
ONE BEDROOM APARTMENT (55 m2) - capacitate 4 persoane
FAMILY ROOM WITH SLIDING DOORS (32 m2) - capacitate 4 persoane
TWO BEDROOMS APARTMENT (65 m2) - capacitate 6 persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.