Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO NEPTUN BEACH

de la
464 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel Sentido Neptun Beach ⭐⭐⭐⭐ este situat in centrul celebrei statiuni Sunny Beach, chiar pe malul marii (20 m) si ofera vedere catre orasul vechi Nessebar. Este unul dintre hotelurile din Sunny Beach cu o locatia perfecta care face ca principalele atractii turistice sa fie usor accesibile, de asemenea in apropiere se regasesc o multitudine de magazine, restaurante si locuri de divertisment. Hotelul Neptun Beach are un design modern, finisaje de inalte calitate si servicii bune de cazare pentru o vacanta all inclusive pe litoral Bulgaria.

Amplasare:
Hotel Neptun Beach este situat la 4 km de orasul vechi Nessebar, la 35 km de orasul Burgas si la 21 km de aeroportul Letisthe Burgas.
Se afla la 20 m de plaja si la 300 m de centrul statiunii Sunny Beach (hotel Kuban) avand in extremitatea nordica statiunea Elenite, iar in extremitatea sudica, la 20 km Lacul Pomorie.
Este amplasat la 1,2 km de parcul acvatic ActionPark Sunny Beach, la 1 km de Royal Beach Mall, la 5 km de AquaParadise si la 15 km de Capul Emine.

Cazare:
Hotel Neptun Beach ofera cazare intr-o cladire cu 7 etaje, 3 lifturi panoramice, 278 de camere duble standard sau superior si 45 de studiouri.

Toate unitatile de cazare au in dotare baie cu dus, uscator de par, telefon, TV, aer conditionat, seif, minibar (contra cost) si balcon sau terasa.
Hotelul și infrastructura adiacentă sunt accesibile persoanelor în scaune cu rotile. Hotelul dispune de un număr limitat de spații, adaptate pentru găzduirea persoanelor cu dificultăți de mobilitate, disponibile la cerere prealabilă și după confirmare.

Tipuri de camera:
Camere duble standard (18-25 mp) dispun de doua paturi separate, vedere spre oras si sunt localizate in zona anexa a hotelului. Capacitate maxim acceptata 2 adulti.
Camere duble superior (26-30 mp),au fost renovate in anul 2019, sunt localizare in cladirea principala, dispun de doua paturi normale si un pat suplimentar. Vedere la oras sau la mare (cost suplimentar). Capacitate maxim acceptata 3 adulti.
Studio (31-35 mp), au fost renovate in anul 2019, sunt localizate in cladirea principala si dispun de 3 paturi normale si un pat suplimentar. Vedere la oras sau la mare (cost suplimentar). Capacitatea maxim acceptata 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.

Facilitati/servicii:
Hotel Neptun Beach dispune ofera oaspetilor sai o piscina exterioara, piscina interioara (deschisa doar in lunile Mai si Octombrie), sala de fitness (o data pe sejur, necesita rezervare), sauna (o data pe sejur, necesita rezervare), baie de abur (o data pe sejur, necesita rezervare), masaj, internet wireless, inchirieri auto, receptie 24h, schimb valutar, seif la receptie, magazin, sala de conferinte, servicii medicale.

Activitati:
Tenis de masa, biliard, aerobic, darts, program de animatii si divertisment seara (6 zile pe saptamana)

Catering:
Restaurant principal cu terasa (stil bufet), restaurant a-la-carte (o data pe sejur), lobby bar (contra cost), bar la piscina (dupa ora 18:00 - contra cost), snack bar, room service.
Bauturile de import sunt contra cost.

Pentru copii:
Piscina pentru copii, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), mini-disco, baby cot la cerere- contra cost-10 leva/zi, scaune inalte in restaurant.

Plaja:
Plaja publica, 2 sezlonguri si umbrela inlcuse / camera (01.06 - 30.09.2024) - in functie de disponibilitate

Parcare:
Parcare nepazita, contra-cost-12 leva/zi. (in limita locurilor disponibile)

Informatii suplimentare:
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Spatiile publice sunt adaptate persoanelor cu dizabilitati.
Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra serviciilor, fara o notificare in prealabil.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie