Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Portes Lithos Luxury Resort

de la
2483 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.05.2024 - 07.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Trip Advisor - 4.0, Very Good Portes Lithos Luxury Resort este un hotel de lux, situat pe coasta Golfului Thermaikos, ce pune la dispozitia turistilor numeroase servicii de calitate. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat pe plaja, in Golful Thermaikos, la 4 km distanta de orasul Nea Moudania, avand vedere la Muntele Olimp si la Marea Egee. Se afla la 28 de minute de mers cu masina de aeroportul Makedonia.

Facilitati Hotel

Hotelul reprezinta o varianta de cazare de lux, ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate: restaurant, bar, 4 piscine, 2 piscine comune, o piscina principala si o piscina pentru copii, centru Spa, sauna finlandeza, sala de fitness, acces direct la plaja, room service.

Facilitati camere

Cele 130 de camere sunt atent decorate, spatioase si sunt prevazute cu diferite facilitati: piscina comuna, baie cu WC separat, cabina de dus tropical, terasa cu scaune, TV, WiFi, mini bar, telefon, uscator de par, halat de baie si papuci, canapea, seif, aer conditionat.

Spa & Wellness

Centrul de Spa si Wellness pune la dispozitia turistilor tratamente faciale si masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.