Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palmyra Hotel

Descriere

Amplasat pe coasta de est a insulei Zakynthos, in statiunea Argassi, cu o pozitie excelenta langa mare, prin serviciile sale de calitate si grija fata de oaspeti, hotelul Palmyra este unul dintre cele mai apreciate din zona. Restaurantul serveşte mâncăruri greceşti şi internaţionale pe terasa de pe acoperişul hotelului. De asemenea, oaspeţii pot savura băuturi răcoritoare, bere şi cocktailuri exotice în zona cu aer condiţionat a barului.

Localizare

Hotelul Palmyra se află lângă centrul oraşului Argassi, la doar 100 de metri de plajă. La 50 de metri puteţi găsi numeroase baruri, restaurante şi magazine. 

Categorie

3*

Website

www.hotelpalmyra.gr

Facilitati hotel

Hotelul dispune de receptie, restaurant, aer conditionat, biliard, Wi-Fi, loc de joaca pentru copii, parcare, piscina, servicii de curatatorie, snack-bar, tenis de masa.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase, curate si moderne si sunt dotate cu balcon sau terasa, A/C, frigider, seif, telefon, TV, uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Tenis de masa
Snack bar
Servicii de curatatorie
Receptie
Piscina
Parcare
Loc de joaca pentru copii
Internet wireless
Biliard
Aer conditionat