Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOVIMA PANORAMA

Descriere

LOCALIZARE:aproape de Puerto Colon la cativa metri de plaja ( 10 minute de mers pe jos de Playa del Bobo ) si de zona de magazine. La aproximativ 300 de metri de hotel se afla Portul de agreement San Eugenio.


FACILITATI HOTEL: perfect pentru cupluri, hotelul este renovat in 2021 si dispune de : receptie 24de ore, restaurant, bar la piscina, 2 piscine - una pentru adulti si una pentru copii, terasa, parcare si garaj, contra-cost , cafenea, gradina, servicii medicale, lift, inchiriere biciclete si masini, muzica live, nu este permis accesul cu animalede companie, patut pentru copii (la cerere), camera pentru bagaje, spalatorie.

FACILITATI CAMERE:Economy Studio - no view - dispune de living si dormitor , baie cu dus sau cada si uscator de par, bucatarie echipata complet cu cana electrica, toaster, cuptor cu microunde, frigider, balcon, TV cu canale internationale, telefon, conexiune la internet wireless gratuita, seif (contra cost ), aer conditionat, 2 paturi normale si o sofa. Comfort Studio - dispune de aceleasi facilitati. Superior studio are aceleasi facilitati, in plus dispun de vedere la mare.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camerase pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.