Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARCELO VARADERO

Descriere

Web page:
http://www.barcelo.com/BarceloHotels/en_GB/hotels/Spain/The-Canary-Islands-Tenerife/hotel-barcelo-varadero/general-description.aspx

Spa & Welness:
Cei care aleg sa se cazeze in hotelul Barcelo Varadero se pot bucura de hidromasaj si se pot relaxa la sauna si la solariu.

Drinks & Food:
Barcelo Varadero detine un restaurant de tip bufet suedez si 2 baruri unde pot fi servite diverse gustari si bauturi alcoolice si nealcoolice.

Sport & Divertisment:
Turistii se pot mentine in forma in sala de gimnastica sau jucand tenis si ping-pong, se pot relaxa la oricare dintre cele 3 piscine si se pot bucura de programele de divertisment organizate in cadrul hotelului. De asemenea, se pot inchiria masini pentru a vizita principalele atractii turistice din zona.

Localizare:
Barcelo Varadero este un hotel de 3 stele, situat in sud-estul insulei Tenerife, in Guia de Isora, la o distanta de 700 m de plaja Playa de la Arena, 28 km de Los Cristianos si la 45 km de Tenerife Sur Airport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.