Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alia (Kamari - Santorini)


Descriere

Descriere: Alia este un hotel mic de 3 stele, ce ofera oaspetilor sai o atmosfera prietenoasa si relaxanta. Camerele sale decorate cu mobilier clasic, alaturi de personalul mereu dornic sa ajute oaspetii, garanteaza o vacanta reusita.

Tip masa: Mic dejun.

Localizare: Hotelul Alia este situat intr-o zona linistita a faimoasei statiuni Kamari, la doar 250 m de plaja cu nisip negru si ape cristaline. Hotelul se afla la 500 m de centrul comercial din Kamari, la 7 km de capitala insulei, Fira. Distanta fata de aeroport este de numai 3 km, iar fata de port de 12 km.

Dotari camere: Hotelul Alia dispune de 32 camere echipate cu baie cu dus, aer conditionat, wi-fi, minibar, seif, TV satelit. Camerele de tip studio dispun de chicineta.

Facilitati hotel: Hotelul Alia dispune de piscina cu umbrele si sezlonguri, bar, zona de servire mic dejun, receptie 24h, internet wireless gratuit, serviciu zilnic de curatenie.

Clasificare oficiala: 3*

Website: www.aliasantorini.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.