Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Torre Azul


Descriere

Hotelul Torre Azul este situat in statiunea El Arenal, la 350 m de Playa de Palma si Yacht Club of Arenal. Waterpark-ul Acualand este localizat in spatele hotelului. Hotelul a fost renovat in totatalitate in 2011.

Distante
-> Plaja 400 m
-> Aeroportul International Palma de Mallorca 6 km
-> Orasul Palma de Mallorca 10 km
-> Teren de Golf 10 km
-> Zona de shopping 3 km


Puncte de interes
-> Palma Aquarium
-> Katmandu Park
-> Plaja Es Trenc
-> Valdemossa

Atu-uri
-> Adults Only
-> Cel mai modern centru Spa din Playa de Palma

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie deschisa 24 h, muzica ambientala in spatiile comune, camera de citit, 2 lifturi, acces internet wireless gratuit in tot hotelul, telefon public, camera pentru bagaje, shuttle gratuit pana la plaja, servicii de spalatorie contra cost, terasa cu sezlonguri si umbrele, prosoape de plaja cu depozit, centru spa cu 2 saune, 1 hamam, piscina, camera de masaj, zona de relaxare, restaurant pentru servirea meselor principale in regim bufet, show culinar, bar, snack bar pe terasa, parcare exterioara.

Tipuri de camere
-> Double
-> Single

Dotari camere

Hotelul detine 131 de camere duble si 2 camere single. Camerele sunt renovate, au design modern, sunt spatioase si au in dotare acces internet wireless, TV plasma prin satelit, aer conditionat si incalzire centrala, telefon, seif contra cost, minibar la cerere, balcon, baie complet echipata, uscator de par si papuci de baie. Camerele pot avea pedere la mare sau la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.